Conferinta “TORENT” 2011 Detalii

Va salut pe toti!

Pregatirile pentru TORENT 2011 au Inceput deja si ne asteptam ca anul acesta sa fie cel mai bun de pana acum! Tema de anul acesta este “RE:GENERAT”, inspirata din Ioan 15:4-5, “Asa cum mladita nu poate aduce rod de la sine, daca nu ramane In vita, tot asa nici voi nu puteti, daca nu ramaneti In Mine. Eu sunt vita, iar voi sunteti mladitele. Cel care ramane In Mine si In care raman Eu aduce mult rod, pentru ca despartiti de Mine nu puteti face nimic.”

Conferinta de anul acesta este o chemare la o reforma spirituala si morala a generatiei tinere. Intr-un pamant uscat si fara apa, ne rugam pentru o revarsare proaspata a Duhului Sfant care sa aduca cu Sine reInoire, vindecare si transformare. Ne dorim ca aceasta generatie care se ridica, sa traiasca asa cum a trait Isus! Iar roadele credintei, adevarului, si ale dragostei sa fie raspandite In Intreaga Natiune!

Alatura-te generatiei tale! Acum e timpul tau! Vino Impreuna cu alti tineri din Intreaga tara, si bucura-te de doua seri explozive cu muzica, vorbitori speciali si trupe noi invitate la conferinta. Abia astept sa ne vedem la Torent 2011 – Cluj Napoca!

Fiti binecuvantati!
Nick DECEAN, Pastor Casa Tamplarului Cluj

sursa : Torent

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s