Oua umplute cu maioneza

oua-umplute-cu-maioneza

Ingrediente:

6-10 oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei dulce.

Mod de preparare

  1. Fiecare ou se spala cu  apa calda, apoi le punem la fiert intr-un vas cu pereti subtiri, dupa ce am turnat apa pana le acopera.
  2. Adaugam 1 lingura de sare/litru de apa si le fierbem sub capac, timp de 7 min,  din momentul in care apa da in clocot.
  3. Le scoatem cu o lingura si le clatim sub jet de apa rece, dupa care se indeparteaza  coaja.  Se indeparteaza coaja si pielita din interior si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol.
  4. Albusurile se pun pe un platou special de oua.
  5. Maioneza se amesteca cu piper, mustar si sare dupa gust. Se pune intr-un pos cu sprit si se  umplu  ouale .
  6. Se decoreaza cu boia de ardei dulce si salata verde.

Sfatul nostru :

Inainte de fiecare masa, cere binecuvantarea Domnului pentru bucatele preparate, ca semn de multumire pentru ele.

Reteta de la “Bucataria  Romaneasca”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s