Sos picant

386x418_sos-picant-194633

Ingrediente:

  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 rosii potrivite
  • 300 gr ardei iuti
  • 50 ml ulei masline
  • busuioc
  • salvie

Preparare:

Ardeiul se spala si se taie cuburi. Rosiile se taie si ele marunt, ardeii se taie cit mai marunt.

Toate acestea impreuna cu celelalte ingrediente se pun in blender si obtinem astfel o pasta.

Se pune la borcan si se foloseste dupa trebuinta.

Acest sos este recomandat ca adaos in mincare:sosuri,ciorbe,etc

Sfatul nostru :

Inainte de fiecare masa, cere binecuvantarea Domnului pentru bucatele preparate, ca semn de multumire pentru ele.

Reteta de la: “Bucataras”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s