Ingrediente pentru sosul de branza “albastra”:
– branza cu mucegai 100 g (Bresse Bleu, in cazul meu)
– smantana 100 ml
– maioneza 1 lingura
– sucul de la jumatate de lamaie
– piper
Zdrobiti cu o furculita branza, intr-un castron. Adaugati smantana si omogenizati foarte bine. Puneti maioneza si sucul de lamaie, amestecand foarte bine.
Presarati un pic de piper si pastrati la rece pana in momentul servirii.
Ingrediente pentru sosul de mustar si miere:
– mustar 1 lingura
– miere 1 lingurita
– maioneza 60 g
– piper, boia de ardei iute
Maioneza se amesteca cu mustarul. Adaugati piper si un varf de boia de ardei. Omogenizati foarte bine si, daca este nevoie, adaugati cativa stropi de suc de lamaie
Pastrati la rece pana in momentul servirii.
Sfatul nostru :
Inainte de fiecare masa, cere binecuvantarea Domnului pentru bucatele preparate, ca semn de multumire pentru ele.