Vrei sa te faci auzit? Nu te lasa intimidat!

neclintitDaca vrei sa afle cat mai multi oameni de Dumnezeu, si de a nu fi tras la raspundere ca puteai sa faci si n-ai facut-o:
Fa-o! Spune lumii despre El! Elibereaza toate secretele! Nu te lasa intimidat!
Sau pur si simplu
DA MAI DEPARTE ACEST LINK SAU SITE !!
-poezii, biserici live, sfaturi pentru tineri, cupluri sau batrani
-videoclipuri
-articole
-stiri si evenimente crestine
Toate le gasesti pe Neclintit.com

Ai o poezie si vrei sa o facem publica? Trimite-ne!

Ai o marturie de spus? Public-o!

Ai un gand, o cantare, un articol, sau pur si simplu vrei sa raspandesti Cuvantul Domnului? Da mai departe site.ul! Aici gasesti doar lucruri ziditoare, hrana pentru suflet si multe altele!
E o modalitate ca ei sa cunoasca ceea ce tu deja stiai!

Da mai departe!

Cu drag, Echipa Neclintit

One response to “Vrei sa te faci auzit? Nu te lasa intimidat!

  1. Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul. – Matei 24:14

    Aceasta este o problema astăzi. Voi doriţi un fals care să conţină strigăte, sărituri, vorbiri în limbi, muzica ,poezie,atmosfera artificiala sau altceva în loc să aşteptaţi ca miresei să-i fie descoperit adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu cel primit prin Duhul nu prin studii teologice .Voi doriti predicatori mari ,teologi renumiti . Fiecare biserică crede ceea ce a fost declarat ca regulă de urmat în acea denominaţie. Dar acum a venit timpul când poporul lui Dumnezeu este chemat înapoi la Dumnezeu, înapoi la Cuvântul Lui, să se conformeze cu ceea ce spune Scriptura şi să lase ca adevărul să triumfe.Adevărata mireasă a lui Dumnezeu este aceea care ia Cuvântul lui Dumnezeu nerastalmacit , şi naşte copii originali . Aceştia nu pot muri. Un copil născut de mireasă pe baza Cuvântului, nu poate muri, si nu poate fi inselat de Hristosi (Unsi )falsi,pentru că este Cuvântul inusi 1 Ioan 3.9-11. Amin.
    Va veni timpul când Cuvântul nu va mai putea fi vestit liber şi deschis şi acesta va fi timpul când Dumnezeu va face confirmarea extraordinară şi când va dărui punctul culminant al ploii târzii, turmei Sale Alese.În acel timp al ploii târzii va avea loc ceasul Carmelului, o confruntare: Biblia împlinită la litera.Amin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s