La Multi Ani Billy Graham – Astazi evanghelistul a implinit varsta de 95 de ani

o-BILLY-GRAHAM-facebook - CopyÎn ciuda stării sale precare de sănătate, evanghelistul Billy Graham a pregătit un mesaj special pentru Statele Unite, care va fi difuzat la televiziunea publică americană pe 7 noiembrie, de ziua predicatorului.

La împlinirea a 95 de ani de viață, Billy Graham poate privi în urmă la o activitate evanghelistică incomparabilă. Cunoscutul predicator a consiliat în mai multe rânduri liderii de stat ai Americii și a transformat creștinismul din SUA.

La cei 95 de ani ai săi, a spus că așteaptă cu nerăbdare să plece în Cer pentru a  se reîntâni cu soția sa, care a decedat în 2007. Dar înainte de sosirea acelei zile, Graham vrea să ne lase câteva cuvinte izvorâte din înțelepciunea pe care Dumnezeu i-a dăruit-o: “Pentru ce casă te pregătești? Unii oameni își trăiesc viață construindu-și case de vis, pentru a se putea bucura din plin de amurgul vieților sale… Alții își petrec ultimele lor zile într-un sanatoriu.

Cel care a fost supranumit „Pastorul Americii” spune în programul său, intitulat „Crucea” că Statele Unite „au mare nevoie de o trezire spirituală. (…) Cu toată inima mea, vreau să vă las cu adevărul.”

Mesajul Lui Graham, primul de acest fel după anul 2006, vine la un moment când peisajul religios al Statelor Unite este dominat de o scădere a influenței liderilor religioși evanghelici. Tot mai mulți americani declară că nu se indentifică religios cu nicio comunitate și mulți tineri americani nu cunosc moștenirea culturală a lui Graham, notează Reuters.

Advertisements

One response to “La Multi Ani Billy Graham – Astazi evanghelistul a implinit varsta de 95 de ani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s