Detalii despre moartea celor doi copii ai familiei Tomoiaga care au decedat in urma unui accident grav

UntitledTragedie imensa pentru o familie de romani stabilita in Illinois, SUA. In noaptea de duminica spre luni, masina in care erau cinci persoane, a fost implicata intr-un accident rutier la iesire din localitatea Watson. In urma accidentului au rezultat doua persoane decedate, copiii familiei, iar alte trei persoane au suferit vatamari corporale grave.

Potrivit Districtului 12 de Politie din Illinois masina condusa de Matei Tomoioaga (37 ani), din Astell, Texas, a lovit din spate o alta masina condusa de Javier F. Matute (57 ani), din Connetcticut la iesire din Watson. In urma impactului violent pasagerii Dayana A. Tomioaga (8 ani) sin Matei B. Tomioaga (5 ani) au decedat la locul accidentului. Totodata, pasagerii Alina T. Tomoiaga (31 ani) sin Carina N. Tomoioaga (1 an) au suferit vatamari corporale grave, fiind transportati la Spitalul Sf. Anthony Memorial din Effingham. Soferul, Matei Tomoiaga, a fost transportat la Spitalul Fundatiei “Carle”  de asemenea cu leziuni grave. El era singurul care purta centura de siguranta.  In urma accidentului autoritatile au inchis soseaua care duce spre autostrada Interstate 57 timp de patru ore.

De mentionat faptul ca familia Tomoioaga este de loc din Moisei, judetul Maramures.

Membrii comunitatii de romani transmit pe aceasta cale familiei Tomoiaga sincere condoleante. “Sa ne rugam ca Dumnezeu sa intareasca familia prin aceasta incercare grea! El sa dea pace si mangaiere tuturor celor indurerati. Matusa Dayanei, Georgeta, a postat acest video (realizat de Matei, tatal lui Matei si Dayana) in care Dayana canta ‘Amazing Grace’.  Cu ce voce superba Il lauda pe Dumnezeu. Dayana, probabil ca acuma canta in cor cu ingeri!!! Joi seara 7 noiembrie 2013 a avut loc priveghiul iar astazi micutii vor fi condusi pe ultimul drum.

Sursa: www.actualmm.ro

Click aici si pentru alte detalii http://neclintit.com/2013/11/06/rugati-va-pentru-familia-tomoiaga-care-a-pierdut-doi-copii-intr-un-accident-rutier-teribil/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s