Fratele nostru mai mare, pastorul Ion (Nelu) Maior, a plecat acasa.

Dragii noștri prieteni și frați, vă scriu cu inima frîntă de durere. Cumnatul meu mai mare, pastorul Nelu Maior, a plecat la Domnul în această după-amiază. A fost o lovitură de toiag drept în moalele capului pentru toți.

Căsătorit cu sora mai mare a soției mele, Gabriela, ne-a fost frate mai mare și sfătuitor, fiind cel mai în vîrstă dintre cumnați. Ne-a sfătuit în privința căsătoriei, ne-a stat alături la nuntă, ne-a fost sfătuitor în lucrare.

Om drept, aspru, cu principii ferme, om al luminii, neclintit în deciziile drepte, s-a mutat în Oltenia cu toată familia în 1991 și acolo și-a pus viața pe Altarul lui Dumenzeu. A fost ordinat pastor la Potcoava, dar apoi a fost folosit de Dumnezeu la Bircii, la Slatina, la Floru, Icoana și, prin mila și harul lui Dumnezeu, la Scornicești, unde s-a construit Centrul Creștin, o mică comunitate care s-a dezvoltat mai întîi în visurile sale.

Astăzi inima lui, care a bătut pentru Oltenia, s-a oprit. A rămas Gabriela singură cu Ana-Ruth, Ioana-Cristina și Iosua Ben Ioan.

36801_103869839669264_4606608_n

Rugați-vă pentru mîngîierea familiei și pentru ca cel rău să nu cîștige acum, cînd unul dintre stîlpii lucrării din acea zonă a țării privește Oltenia de sus.

Rugați-vă pentru orfani și văduve.

Priveghiul va avea loc mîine seară, Duminică, începînd cu orele 17.00, la Centrul Creștin Scornicești. Înmormîntarea va avea loc luni, începînd cu orele 12.00 în aceeași locație.

La revedere, Nelu!

Articol preluat de la Mariuscruceru.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s