Ar trebui sa se uite crestinii la televizor?

Ce spune Biblia despre creştinii care se uită la televizor? De ce încearcă atât de mulţi oameni să se justifice când se uită la filme care au doar “câteva scene rele”. Este asta OK?

ne-uitam-la-desene

Advertisements

3 responses to “Ar trebui sa se uite crestinii la televizor?

 1. Noi vorbim numai de televizor ,dar internetul dar filmele facute de regizor crestin cu efecte negative,crime,batai ,curvii,cutite,foc,pistoale,politie ,droguri,etc .e bine?!!!!
  Multi nu realizeaza ca acele scene sunt cele mai vizionate de tineri si copii nestiutori si le practica ,ce pot sa invete tinerii daca vad cum se injecteaza o doza de fericire ,cum se poate fi un criminal sau bataus sau umbla prin paduri de unii singuri ,de ex.in filmele lui A.Gliga.
  Totul e facut sub puterea satanei ,TELEVIZORUL ,FILMELE DE PE INTERNET ,caci tineri si copii nu perecep finalul filmului care spun un verset din Biblie si atat ,ci actiunea din timpul filmului,groaza si negativismul omului.
  Totul este daunator copiilor si tinerilor de azi chiar si cei care se numesc crestini influenteaza tinerii la rau ,toti sunt sub osanda pacatului si cei care fac si cei care privesc ,asemenea secvente negative si scarboase si distructive asupra tinerilor.Oamenii si copii care nu discern binele de rau, iau ce vor din film si multi aleg raul caci sunt facute sub forta satanica si nu de la Dumnezeu chiar daca finalul spune altceva acela este unul foarte scurt si neinteresant pentru unii.
  Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa ne aiba in paza Lui si sa nimiceasca toate lucrarile diavolului .

 2. Pentru ca Biserica nu mai traieste standardele inalte pe care le-au trait primii crestin-care, zilnic erau la Templu ,zilnic se adunau pentru rugaciune ,invatatura ,frangerea painii-(F.Apostolior) pur si simplu timpul pe care ar trebui sa-l petrecem in partasie unii cu altii se foloseste in altfel care este un timp pierdut pentru sufletele noastre…vina o purtam cu toti .Mai trebuie avut in vedere si conditiile in care traiesc cei mai multi crestini din Europa si alte tari civilizate care imping la utilizarea Tv.,Internet etc.

 3. Pingback: Televizorul, mereu prezent în casa mea | larisastan·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s