Intrebarile care te framanta

1468788_10152038565890775_1027453840_nMintea noastra nu conteneste sa gandeasca. Avem o sumedenie de intrebari si de multe ori le ingropam atunci cand nu gasim raspunsuri. Raspunsurile nu inceteaza niciodata sa apara, depinde unde le cautam noi sau ce infatisare vrem sa aibe. Tocmai de aceea, ne place atat de mult pilda cu cele zece fecioare care ne indeamna la veghere.
Exista un factor de risc atunci cand lasam intrebarile sa treaca si nu ne batem capul prea tare in a ne linisti mintile. Se aduna, ne consuma si fac ca drumul sa fie incetosat. Toti ne dorim sa ne usuram munca. Ne dorim ca drumul sa fie lin. Nimeni nu a spus ca o sa fie si usor, insa indrzaneste. Nu El da luptele spirituale pentru tine, insa El te asista.
Nu ne indoim de promisunile Lui, Il credem pe cuvant, insa apar intrebari legate de trairea efectiva in partasie cu El. Cum sa fac? Unde este El acum? Cum sa interpretez mesajul Lui? Ce a vrut sa-mi spuna acum? Pe unde sa o iau? Cum ar proceda El in situatia asta?
Care sunt intrebarile tale de astazi? Care sunt intrebarile care te framanta? Priveste catre ele, aseaza-le pe masa si haideti sa staruim impreuna in a afla raspunsurile.

Sursa: https://www.facebook.com/fundatiaciresarii

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s