Conferinta Flacara Inchinarii 2013 ” Sa-L cunosc pe El!…” 29 Noiembrie – 1 Decembrie

1383759_10201920343033264_1085468978_nCLICK AICI pentru a te inscrie la Conferința Flacăra Închinării 2013!

Să-L cunosc pe El!…

Apostolul Pavel, un om pasionat, plin de râvnă și dorința de a-L urma pe Dumnezeu, nu a încetat niciodată să caute să cunoască tot mai mult din Dumnezeu. (Filipeni 3:10)

Această dorință sinceră ar trebui să existe în inima fiecărui om ce pretinde că s-a întâlnit cu Isus. Tu ai această dorință? Îl cauți tu pe Dumnezeu mai mult decât orice se poate găsi? Sau…nu cumva dorința aceasta se stinge ușor și dispare încet dar sigur din inima ta?

Ai fost răscumpărat. Iar odată răscumpărat ai pornit împreună cu Dumnezeu în aventura vieții tale. Această  aventură  se va încheia doar când vei ajunge Acasă, în Cer! Până atunci însă,  ești invitat de însuși Dumnezeu, să-L cunoști din plin.

Inima fiecărui creștin ar trebui să vibreze de dorința de a-L cunoaște mai mult pe El, pe Cel ce a făcut totul pentru ca tu și eu să putem trece de sub blestemul păcatului în glorioasa autoritate a Cerului. Am primit un nume, o moștenire și un țel în viață, acela de a-L descoperi cât mai mult pe Dumnezeu.

Suntem chemați să-L descoperim pe Dumnezeu și tainele Împărăției Divine!

La Conferința Flacăra Închinării 2013 vei fi provocat să începi aventura de a descoperi mai mult din Dumnezeu, de a-ți face un țel din a-L cunoaște și de a ține aprinsă în inima ta flacăra închinării, flacăra pasiunii și iubirii de Răscumpărătorul tău.

Vino la Alba Iulia la Conferința Flacăra Închinării 2013, și vei înțelege ce înseamnă să-L cunoști cu adevărat pe El!

Perioada: 29 noiembrie – 1 decembrie 2013

Locația: Sala de baluri din incinta Alba Mall

Vorbitori: Markus Wenz, Christoph Scharnweber, Florin Lupean

Închinarea va fi ținută de trupa Cristocentric și echipa de închinare a Bisericii Flacăra Închinării Alba Iulia.

Taxa participare: 20 lei

Lauda şi Închinarea va fi condusă de trupa Bisericii Flacăra Închinării, din Alba Iulia.

Alți invitați: Luminița Ciuciumiș, trupa de pantomimă Flacăra Închinării.

Conferința va începe cu un ajun al conferinței în 29 Noiembrie și se va încheia în 1 Decembrie.

Intrarea este liberă la programul din 29 Noiembrie .

Conferinţa propriu-zisă va avea loc sâmbătă, 30 Noiembrie , începând cu ora 9:30 si duminica, 1 Decembrie, începând cu ora 10.

Recepţia va începe sâmbătă, 30 Noiembrie, de la ora 7:30.

Locaţia: Sala de baluri din cadrul Centrului Comercial Alba Mall

Taxa de participare este de 20 lei.  Această sumă NU include mâncarea!

Plata taxei de participare se va face la Banca Comercială Română, în contul RO88RNCB0318037687320001, pe numele titularului Lupean Alin Florin. La explicaţii, treceţi donaţie din partea lui… (treceţi numele dumneavoastră).

Înscrierea participanţilor

Se poate realiza:

  • Pe Internet. Pentru a vă înscrie la conferinţa Flacăra Închinării din acest an, trebuie să completaţi formularul de înscriere pe care îl găsiţi AICI. Taxa de participare se va achita în maxim 3 zile lucrătoare de la data completării formularului electronic.
  • La Biserica Flacăra Închinării din Alba Iulia, în zilele de duminică, înainte sau după terminarea serviciilor divine, care se desfăşoară între orele 10-12, respectiv 18-20. Persoanele de contact sunt: Lidia Frate şi Raluca Loghin. În acest caz, la înscriere se va achita şi taxa de 20 de lei.

Termenul limită de înscriere este 27 Noiembrie. Taxa de participare pentru cei care s-au înscris în data de 26-27 noiembrie se va achita pâna cel tarziu Joi, 28 Noiembrie, ora 17.

Cazare:  Se va oferii cazare in limita locurilor disponibile ( aproximativ 50 locuri). Nu se oferă cazare celor din judeţul Alba şi judeţelor limitrofe judeţului Alba.

Contact: Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail flacarainchinarii@gmail.com sau la numerele  de telefon: 074-277-5980 – Florin Lupean, 074-590-3229 – Raluca Loghin, 074-252-1315 – Ligia Badea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s