De ce ne declaram crestini daca nu vorbim despre Dumnezeu?

de ce nu vorbim despre DumnezeuDe ce se vorbeşte atât de puţin despre Dumnezeu?
De ce este acesta un fel de subiect pe care toţi se feresc să îl aducă în discuţie?
Oamenii au nevoie să audă de Dumnezeu, să ştie de sacrificiul pe care l-a făcut pentru ei.
Sunt sigură că sunt mulţi dintre voi care credeţi în El, şi a-ţi simţit intervenţia Lui în viaţa voastră, de ce nu o spuneţi şi altora?
Dumnezeu este prezent în vieţile noastre prin multe lucruri, inclusiv prin oamenii pe care ni-i trimite să aibă grijă de noi.
Cum să-L cunoască oamenii care îl caută, sau cei care nu cred în El dacă noi nu le împărtăşim din experienţa noastră cu El?
De ce ne declarăm creştini dacă nu vorbim despre Dumnezeu?
De ce ţinem credinţa doar pentru noi, de parcă ar fi un secret?
Oare nu ar trebui ca toţi oamenii să se bucure de dragostea şi binecuvântarea lui Dumnezeu?
V-ar plăcea ca cineva să ajungă în iad, doar pentru că voi nu-i spuneţi astăzi că Dumnezeu există, că Dumnezeu îl iubeşte şi i-a pregătit un loc în cer?
E ciudat să scriu aşa ceva?
De ce?
Doar ne declarăm creştini, doar aparţinem unei religii, credem în ceva, şi totuşi dacă mă apuc să vorbesc despre asta par a fi ciudată, sau pare că vreau să bag religia cuiva pe gât. Greşit.
Nu vreau nimic altceva, decât să spun că Dumnezeu există, eu l-am întâlnit, e activ în viaţa mea, se implică în problemele mele, îmi ascultă rugăciunile, îmi trimite binecuvântări zilnic, şi cred că această bucurie trebuie împărţită cu toată lumea, pentru că Dumnezeu iubeşte pe toată lumea.
Advertisements

One response to “De ce ne declaram crestini daca nu vorbim despre Dumnezeu?

  1. Am cunoscut si cunosc asa numiti crestini ,caci toti Romanii suntem crestini ,dar cand vine vorba sa vorbim despre Dumnezeu le este rusine sau ca nu avem noi oamenii cei de rand voie sa vorbim de cele sfinte ,ca aceasta e treaba lui Popa sau a Pastorului.Fiecare om vorbeste cel mai mult de activitatea lui profesionala,personala dar despre sfintenie si Dumnezeu ,se vorbeste in soapta si foarte putini.
    M-i s-a intamplat ,sa imi zica unii , cand vreau sa le vorbesc din Biblie ,ce tu esti Popa sau Pastor ,tu de unde stii ?!!!
    Aceasta este mentalitatea omului ,ca vor sa asculte numai de Popa ,(care ii duce sa pupe moaste si idoli) sau de Pastori (ca sa isi faca membrii noi in bisericile lor) .Asta e…!
    De aceea cei neinsemnati ,sunt scosi afara din biserici sau adunari ,ca trebuie sa taca .Putini mai au curajul sa predice in strada sau in locuri publice mesajul Evangheliei.
    Acestea sunt unele din multe alte motive ,din cauza carora crestinii nu vorbesc despre Dumnezeu si Biblie ,nici in casele lor, nici pe strada .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s