Dumnezeu si antivirusii

virusAzi, le mărturiseam unor liceeni de-a doișpea, că eu, chiar creștin, nu sunt scutit de ispite. Că Dumnezeu nu mi-a promis ca voi fi imun față de pofte. “Nu sunt lemn și nici statuie, dar când trec pe lângă ispite am puterea să nu mă opresc. De fapt nici nu le mai văd, căci Dumnezeul meu le ucide. Lucrează ca un antivirus. Orice potențial troian e neutralizat”.
 
Le-am spus tinerilor că mulți dintre oameni curvesc, mint, fură, înșeală, își cotonogesc soțiile ori sparg obiecte prin casă, pentru că n-au antivirus. Adică, pe Hristos în inimă. Prin urmare, sunt infestați de orice prostie care-i inundă (a se citi păcat). Căci furtișagurile, pizmele, ura sau mânia ies din inimă. Dar și sodomia, grevele, înjurăturile către domnu’ Băsescu și bârfele fața de  pastori.
 
Deseori, vedem că prin biserici aleargă și unii ex-sfinți cu hainele înnegrite. Mocirlite de păcat. Plini de duh cândva, primit la rugă, la botez, la o seară de veghe, la o predică bună, azi calcă în străchini. Fac Numele Mântuitorului de râs. Ăștia au antivirusul expirat. Au urgent nevoie de upgradare. Sau de antivirus nou!
 
Puneți-vă antivirus pe Dumnezeu! E cel mai eficient soft. Te alarmează la fiecare click din zi. Apoi, cu El orice inimă prinde miros de Lenor. Să-L daunladați fiecare din voi! Mai ales că este gratis!
Articol scris de Nicolae Geanta
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s