Mesaje / Sms’uri de 1 Decembrie

cropped-613765741.jpgDe cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Multi Ani Romane, fii mandru de tara ta!

Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca. La multi ani Romane!

 La multi ani romani, oriunde v-ati afla!

 La multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni!

 La multi ani Romaniei, tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste!

 Cu prilejul Zilei nationale a Romaniei doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes!

 Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit.

 La multi ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

 1 Decembrie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii. Ne face placere sa transmitem salutarile noastre unui client si unui roman deosebit. La Multi Ani si petrecere frumoasa de Ziua Nationala!

 Fie ca, 1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati.

 De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei va doresc distractie placuta si sa va bucurati ca sunteti roman. La Multi Ani plini de realizari!

 Ne face deosebita placere sa colaboram cu oameni de exceptie ca dumneavoastra. Adevarati romani. La Multi Ani incununati de succes si prosperitate.

 Cu ocazia Zilei Nationale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastra si sa va transmitem cele mai sincere urari de bine.

 Cu romani de exceptie ca tine tara noastra este mai bogata si mai respectata. Cu clienti deosebiti ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iti multumim si iti uram un sincer La Multi Ani!

 Ziua Nationala a Romaniei este prilej de mare bucurie pentru toti romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aduca in fiecare an realizari de exceptie si sa fiti mandru ca sunteti roman.

 Cu ocazia Zilei Nationale va doresc succes in activitate si sa va bucurati de cele mai frumoase realizari. La multi ani de prosperitate si bunastare!

Suntem bucurosi sa colaboram cu romani deosebiti ca dumneavoastra. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranta unui viitor mai bun. La multi ani!

Lucrand cu oameni ca dumneavoastra, indraznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va multumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care il meritati din plin. La multi ani!

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va transmit cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit. La Multi Ani!

Advertisements

One response to “Mesaje / Sms’uri de 1 Decembrie

 1. DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE ROMANIA SI PE TOTI LOCUITORII SAI !!
  SA PIARA TOT CE II RAU SI CEI RAI ,DINTRE NOI SI SA NE LASE SA TRAIM LINISTITI SI FERICITI IN TARA NOASTRA !
  ROMANIA TE IUBESC SI ITI DORESC ,LA MULTI ANI !!

  Deuteronom .26:1-19,
  9:El ne-a adus in locul acesta si ne-a dat tara aceasta, tara in care curge lapte si miere.
  Amin!
  Nu numai in Canaan curgea lapte si miere, ci si in tara noastra curge lapte si miere ,caci este tara crestina ,aici in Romania se crede in Isus Hristos si SE CHEAMA NUMELE DOMNULUI SI IL PROSLAVIM ,de aceea avem o tara bogata in de toate!
  Doamne ajuta-ne si ocroteste-i pe Romani !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s