Gandul de dimineata 4 Decembrie

60571013„Ispita (3)”

Domnul René a stat mult timp pe genunchi în rugăciune către Dumnezeu. Apoi s-a ridicat plin de bucurie de pe genunchi. Victoria a fost câştigată, ispita a fost biruită. Pe faţa lui se citea mulţumirea sufletească.

A plecat la magazin şi a trecut datoria sa faţă de instituţie în caietul de restanţe. Apoi s-a aşezat liniştit la locul de muncă şi a început să lucreze cu tragere de inimă. Nu a trecut mult timp şi unul din superiorii săi a venit în birou şi a zis:

– Conducerea magazinului a decis să vă acordăm 500 de franci la salariul de bază, ca o dovadă a încrederii noastre depline faţă de dumneavoastră.

Domnul René a rămas înmărmurit auzind această decizie a conducerii magazinului. După ce a rămas singur în birou, a împreunat mâinile şi s-a rugat: „Dumnezeul meu, Îţi mulţumesc pentru tot binele ce mi l-ai făcut“. De atunci înainte, domnul René nu s-a mai neliniştit cu privire la greutăţile familiale. Avea un Tată în ceruri care îngrijea de nevoile lor.

Fericiţi sunt toţi care îşi pun încrederea în Dumnezeu cu privire la lucrurile mărunte şi mari ale vieţii de zi cu zi!

*Căci Eu ştiu gândurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.

Ieremia 29.11*

de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s