Inmormantarea actorului din “Fast & Furios”, Paul Walker, boicotita de niste “zeloti” care nu i-au spus nici o data Vestea Buna!

paul_walker_fanpop_com_99923700Cineva se bucură de moartea unui om cu care nu a avut niciodată tangenţă. Ce atitudine de “ciudaţi”!

Sunt în lumea noastră oameni care se cred judecători supremi pentru faptele, vorbele şi acţiunile unor oameni la care ei nu au avut niciodată tupeul măcar să le spună despre dragostea lui Dumnezeu – şi îi auzim cum îi trimite pe toţi în iad, că sunt păcătoşi, că trăiesc în păcat, şi altele de acest gen.

Jennifer Riley, reporter la Christian Post relatează faptul că Westboro Baptist Church a anunţat pe contul lor de Twitter că intenţionează să picheteze la înmormântarea actorului Paul Walker deoarece el a promovat un stil de viaţă “fast & furious” (adică rapid şi furios, citându-i pe ei)

“Paul Walker a învăţat o naţiune rebelă să fie rapidă şi furioasă. Şi a murit în acelaşi fel”, scriau pe Twitter cei de la Westboro Baptist luni seara (adică pe 2 decembrie 2013).

Westboro Baptist, un grup de ură care nu este asociat cu nici o denominaţie Baptistă sau Creştină, are o istorie de pichetare la înmormântări, şcoli, şi în cadrul funcţiilor publice pe care ei le consideră că sunt cumva conectate cu păcatul. De exemplu, în octombrie, Westboro Baptist a anunţat că va picheta la seria de jocuri mondiale ale ligii majore de baseball din St. Louis, Mo, pentru a protesta contra sporturilor organizate care “s-au dăruit în totalitate agendei homosexuale”.

Controversatul grup din Kansas a spus de asemenea că va protesta la înmormântarea starului serialului lui Glee, la înmormântarea lui Cory Monteith cu câteva luni mai devreme, pentru că tânărul star “a învăţat pe milioane (de oameni) să păcătuiască”.

Dar Westboro este şi cel mai infam pentru protestele sale la înmormântările soldaţilor Statelor Unite. Câteva state au încercat, unele au reuşit, să emită legi prin care să le interzică accesul membrilor de la Westboro Baptist, sau a oricărui alt grup similar, de a protesta la înmormântările militare şi la înmormântări în general.

Deşi Westboro a pledat că va picheta înmormântarea lui Walker, este neclar acum de ziua când va avea loc înmormântarea lui (cel puţin la momentul scrierii acestui articol).

Paul Walker, care a jucat în franciza multi-miliard de dolari, “Fast & Furious”, a murit într-un accident dramatic de maşină sâmbătă (30 nov. 2013), împreună cu prietenul său care conducea un Porsche Carrera GT model 2005. Deşi investigatorii încă mai cercetează detaliile accidentului, autorităţile suspectează faptul că viteza vehiculului este un factor în această ciocnire a Porsche-ului în stâlp.

O declaraţie apărută pe contul oficial de Twitter a lui Walker după moartea lui, spunea că el participase la un eveniment de caritate în acea sâmbătă pentru organizaţia sa non-profit, Reach Out Worldwide, care ajuta victimele din Filipine afectate de taifunul Haiyan, înainte de accidentul fatal cu maşina.

Actorul de 40 de ani a lăsat în urma sa o fată, Meadow Walker, de 15 ani. Tatăl lui Paul Walker, Paul Walker III, a spus reporterilor luni că “Meadow suportă foarte greu situaţia”.

“[Dar] ea are familia în jurul ei şi câţiva prieteni foarte iubitori. Ei îi sunt aproape. Se îmbrăţişează, o strâng la pieptul lor”, a spus el.

Pentru el, declara bătrânul Walker, “Din când în când mai izbucnesc în lacrimi. Conversaţia pare să ajute. Amintirile, discuţiile despre el… Pur şi simplu este un şir atât de mare de povestiri”. Walker, care a fost crescut ca Mormon şi ulterior a frecventat o şcoală creştină, a declarat că este creştin.

“Sunt creştin acum. Lucrurile care m-au scos din sărite când eram tânăr au fost felul cum toţi ceilalţi lucrau să găsească bube la diferite religii. Oamenii pe care nu-i înţeleg sunt ateii. Eu merg şi fac surfing şi snow boarding, şi sunt tot timpul înconjurat de natură. Mă uit la toate lucrurile şi mă gândesc, ‘Cine nu ar putea crede că există un Dumnezeu? Sunt oare toate acestea o greşeală‘ Pur şi simplu mă depăşeşte.” – sunt cuvintele spuse de Walker, citate de cei de la IMDb.

Notă: Articolul de mai sus este o adaptare dintr-un material apărut pe 2 decembrie 2013 în Christian Post. Toate fotografiile de mai sus sunt preluate de pe contul de Twitter al Westboro.
Sursa: crestinismtrait.blogspot.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s