Gandul de dimineata 5 Decembrie

s560x316_inundatii-2„Avertizările lui Dumnezeu”

În chemările repetate ale lui Dumnezeu ca oamenii să vină la pocăinţă, sunt amintite şi judecăţile Sale pentru cei neascultători. Vremea în care trăim este caracterizată de indiferenţă faţă de chemarea la viaţa veşnică. Potrivit hotărârilor Sale, Dumnezeu vorbeşte oamenilor când într-un fel, când în altul.

În vara anului 2002 în Cehia au avut loc cele mai mari inundaţii din ultimii cinci sute de ani. Mii de locuitori au trebuit să-şi părăsească locuinţele cu o pătură pe spate şi cu ce au putut lua în mâini. Ploile au fost atât de abundente, încât cantitatea de apă a fost între 60-120 de litri pe metru pătrat.

Dumnezeu permite astfel de calamităţi ca semn prevestitor al judecăţii care îi va lovi pe toţi cei care refuză astăzi pocăinţa. Să nu dispreţuim avertizările lui Dumnezeu! În curând, acest timp al harului se va încheia. Astăzi, mântuirea lui Dumnezeu se mai poate primi prin credinţa în Fiul Său. Nu refuza, mâine probabil va fi prea târziu!

*Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru voi şi doreşte ca niciunul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă. 2 Petru 3.9*

de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s