Gandul de dimineata 7 Decembrie

cum-sa-scoti-pete-de-pix-de-pe-blugi-2„Pata de cerneală”

Un băiat avea nişte haine noi. Din greşeală a scăpat o picătură de cerneală pe cămaşa cea nouă. Ca să-şi „spele greşeala“, s-a apucat să frece pata de cerneală cu apă. Dar pata, în loc să dispară, se făcea tot mai mare. Văzând că toate sforţările lui sunt zadarnice, veni în faţa tatălui şi îşi recunoscu greşeala.

Istoria omenirii este asemănătoare cu întâmplarea de azi. Neascultarea de Dumnezeu a făcut ca toate întocmirile gândurilor din inima oamenilor să fie îndreptate în fiecare zi numai spre rău. Oamenii au progresat în înfăptuirea răului. Toate încercările de a şterge păcatele prin religie, cultură, morală, tradiţie s-au dovedit fără niciun rezultat. Singura cale de a şterge trecutul păcătos este cea venită din partea lui Dumnezeu. „Sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curăţeşte de orice păcat“ (1 Ioan 1.7). Iată de ce suntem chemaţi cu atâta insistenţă să ne oprim din încercările noastre de a ne şterge petele păcatelor şi să ne întoarcem la Acela care a plătit preţul răscumpărării noastre! Dragostea şi puterea iertării Sale au fost arătate la cruce.

*Poate un etiopian să-şi schimbe pielea sau un pardos să-şi schimbe petele? Tot aşa, aţi putea voi să faceţi binele, voi, care sunteţi deprinşi să faceţi răul? Ieremia 13.23*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s