Evenimentul Zilei denigreaza o biserica baptista

1476539_1374631019455804_249389016_nPastorul baptist Ovidiu Petric si-a anuntat recent decizia de a deschide o noua biserica in orasul Lugoj, numita “Biserica Revolutia”.

Locatia pentru intalnirea credinciosilor ce vor constitui noua biserica a fost stabilita in sala de conferinte situata deasupra restaurantului “Cristal”, urmand ca , sambata 14 decembrie 2013, incepand cu ora 17.00 sa aibe loc prima intalnire.

Asa cum era normal, presa locala a anuntat “nasterea” unei noi biserici in Lugoj, mentionand ca aceasta va fi cea de-a patra biserica baptista din acest oras, insa Evenimentul Zilei gaseste de cuvinta sa anunte ieri in mod denigrator, prin titlul unui articol semnat de Georgeta Petrovici, ca “A aparut o noua secta religioasa in Romania”…

Desi repreduce de mai multe ori in mod corect cuvintele pastorului Ovidiu Petric privind motivatia fondarii acestei noi biserici, autoarea articolului scrie ca “noua biserica isi trage ideologia din revolutia din Decembrie 1989″…

Redactia NewsNet Crestin a solicitat pastorului Ovidiu Petric un punct de vedere referitor la aceste denigrari mediatice.

Asadar vom reveni asupra acestui subiect cu mai multe detalii in curand.

Articolul publicat de Evenimentul Zilei ——> AICI

Sursa: NewsNet Crestin

Advertisements

2 responses to “Evenimentul Zilei denigreaza o biserica baptista

    • Nu putem spune ca este adevarat ce scrie in Evenmentul Zilei … Momentan asteptam raspunsul pastorului Ovidiu Petric. Vom reveni cu informatii despre acest subiect.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s