Gandul de dimineata 15 Decembrie

citirea-bibliei-300x199„Citirea zilnică a Bibiei”

Când Reinhard Zeller a plecat la universitate, tatăl său i-a cerut să-i promită că citeşte în fiecare dimineaţă şi în fiecare seară câteva versete din Biblie. Zeller însuşi afirma: „La început mi se părea plictisitor acest studiu al Bibliei, dar deoarece îi promisesem tatălui, am continuat. Într-o zi am dat peste versetul, în care Hristos spune: «Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui …». Mi se părea că Însuşi Dumnezeu stă în faţa mea şi îmi spune: «Om uşuratic, tu ai căutat toate celelalte mai întâi, dar nu Împărăţia lui Dumnezeu». Am acceptat sentinţa lui Dumnezeu şi m-am dăruit Lui. De atunci, Biblia mi-a fost cea mai dragă carte“.

Mai târziu, Zeller a mai mărturisit: „De 37 de ani, la îndemnul tatălui meu, practic studiul zilnic al Bibliei, iar astăzi pot mărturisi din toată inima cu toţi cititorii fideli şi stăruitori ai Bibliei: Biblia este în întregime Cuvântul lui Dumnezeu, Cartea adevărului. Ea nu m-a dezamăgit niciodată şi îmi este mai dragă decât mierea şi fagurul de miere. Ea este pentru mine putere şi înţelepciune divină. Nu mai pot trăi fără acest Cuvânt citit zilnic. Toţi oamenii sunt mincinoşi în comparaţie cu Cuvântul lui Dumnezeu. Acest Cuvânt este pentru mine adevăr pur, curăţit ca aurul în foc, în ciuda criticii“. Citiţi Biblia!

*Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele … Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină, dă pricepere celor fără răutate.

Psalmul 119.105,130*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s