Gandul de dimineata 15 Decembrie

306x229-images-stories-peisaje-copil-la-rugaciune„O povară sau o binecuvântare”

Evanghelistul Charles Stanley (1821-1890) s-a născut într-un sat din Anglia. La vârsta de 4 ani a rămas orfan şi de aceea a fost crescut de bunicul său, un om cu un cuget curat. Băiatul era avid de cunoştinţe, citea de mic Biblia, deşi la numai 7 ani a fost nevoit să lucreze vara pe câmp, pentru a-şi câştiga pâinea, şi numai iarna putea să meargă la şcoala din sat. La 11 ani, Charles a fost preluat de o persoană cu renume care timp de doi ani s-a ocupat de educaţia lui. La despărţire, această persoană i-a spus următoarele cuvinte: „Charles, tu poţi fi pentru omenire o povară sau o binecuvântare“. Stanley a mărturisit mai târziu că numai prin harul lui Dumnezeu s-a îndeplinit ultima previziune cu privire la el.

La vârsta de 12 ani a încercat să-şi îmbunătăţească viaţa. Într-o seară s-a rugat lui Dumnezeu, spunând: „O, Doamne, eu nu pot face nimic!“. Văzuse că era pierdut… Atunci Dumnezeu i-a arătat sufletului său lucrarea desăvârşită a Domnului Isus, şi Charles L-a primit pe Domnul Isus ca pe Mântuitorul său.

Cititorul, care are aceleaşi frământări ca şi Charles şi doreşte să-şi îmbunătăţească viaţa, este chemat la Mântuitorul. El singur te poate face o binecuvântare.

*Aşa vorbeşte acum Domnul oştirilor: „Uitaţi-vă cu băgare de seamă la căile voastre!“. Hagai 1.5*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s