Opteaza pentru transformare

1467291_10152089661395775_1795084516_n
Schimbarea, transformarea- ajunsi in acest punct al vietii lor, multi oameni isi ridica disperati mainile la cer si renunta sa mai lupte, fiind convinsi ca viata lor este un haos. Altii se infurie pe ei insisi sau pe viata, dar renunta si ei sa mai lupte.
Prin renuntatea la lupta, ei iau practic decizia: „Oricum este imposibil sa mai schimb ceva in viata mea, asa ca ce rost are sa mai incerc?” Este ca si cum si-ar spune: „Ramai asa cum esti. Cel putin ai invatat sa te descurci de minune cu propria durere. Stiu ca nu iti place, dar macar esti familiarizat cu ea. Tot ce poti sa mai speri este ca situatia sa nu se inrautateasca si mai tare.”
Micile ezitari de zi cu zi ale oamenilor sunt ca si cum s-ar aseza singuri la colt cu o mina imbufnata. Ti se pare cumva familiara aceasta imagine? La cel mai mic obstacol, ei se enerveaza. Nici nu ies bine din aceasta stare, ca se enerveaza din nou, apoi din nou si din nou.
Si intrebarea vine astfel de la sine, la ce iti foloseste enervarea? Ea reprezinta refuzul de a percepe viata, evenimentul dintr-o alta perspectiva.
Astazi, daca te regasesti in aceasta imagine, intreaba-te: Cum se face ca iti creezi atat de multe situatii are te enerveaza? Care crezi ca sunt cauzele acestor frustrari? Ce vibratii emani care il determina pe cei din jur sa te irite? De ce crezi ca nu poti trai fara a te enerva?
Si nu uita, toate gandurile pe care le emani se intorc inapoi la tine. Cu cat vei emite mai mult o stare de manie, cu atat mai multe situatii enervate iti vei crea singur.

Sursa: Fundatiaciresarii

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s