Gandul de dimineata 19 Decembrie

cafe-de-la-paix„Intrarea spre iad”

Într-un mare oraş german, într-o seară, un tată mergea cu băiatul său pe străzile luminate. În drumul lor au ajuns în faţa unui local foarte luminat, din care răsuna muzică, râsete şi răcnete. Băiatul s-a oprit şi l-a întrebat pe tatăl său: „Ce este aici?“. Ar fi dorit să intre, mai ales că deasupra atârna o pancartă mare şi luminată pe care era scris: „Intrarea liberă!“. Tatăl a spus: „Copile, aici este intrarea spre iad! Se intră gratuit, dar nu se iese liber“. Băiatul s-a mirat de acele cuvinte, deoarece el crezuse că intrarea spre iad trebuie să fie o poartă întunecoasă şi urâtă. Nu-şi închipuise atât de frumoasă şi atrăgătoare intrarea spre iad.

Şi totuşi, aşa este! Diavolul este un meşter al amăgirilor şi al camuflajelor. Prinţul întunericului – diavolul – face intrarea în împărăţia sa aşa de frumoasă, de ademenitoare şi de dorit, pentru a-i atrage pe oameni, fără ca aceştia să observe, în păcat, ruşine şi nenorocire. Fiindcă se preface în înger de lumină, diavolul nu pare periculos niciodată. Astfel, mulţi oameni se lasă ademeniţi prin mijloacele de seducere diavoleşti. Aceştia vor merge din rău în mai rău, până vor ajunge în pierzarea veşnică. Nu te număra printre ei!

*Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume.

1 Ioan 2.16*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s