Un pastor crestin din America primeste microcip-ul Obamacare pe care il lauda in fata enoriasilor sai! “Poti fi salvat dupa ce primesti insemnul” asta sustine el in fata enoriasilor!

Daca as fi scris acum 10 ani despre asa ceva lumea ignoranta m-ar fi considerat “nebun”. Acum “nebunia” sau “fictiunea” devine incet incet adevar, evident daca oamenii o sa le permita, iar daca ne uitam la masivele revolte din Franta impotriva Guvernului, din octombrie 2013, observam ca francezii sint destul de uniti, exact cum am fost noi cand am oprit Proiectul Rosia Montana.

ObamaCareMicrochip

Iluminatii au inceput sa implanteze microcip-uri copiilor americani fara ca parintii acestora sa stie!
Ticalosul Obama a dat acest ordin pentru toata America!
Se vede clar disperarea Iluminatilor pentru a nu pierde controlul! Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-au-inceput-sa-implanteze-microcip-uri-copiilor-americani-fara-ca-parintii-acestora-sa-stie.

Inca din Martie 2013, Obama incepuse o campanie agresiva in mass-media sionisto-masonica, care se ocupa de spalarea creierului american si a inceput sa promulge o lege “Obamacare”, prin care toti cei care primesc ajutoare sociale sau orice tip de ajutor care are legatura cu statul sa aiba neaparat un microcip sub piele pentru identificare. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/obama-doreste-ca-toti-americanii-care-primesc-ajutoare-sociale-sau-asistente-guvernamentale-sa-aiba-implantat-un-microcip-in-mana.

Apoi in Aprilie 2013, vicepresedintele american Joe Biden, a iesit la rampa sustinand cat de importanta este o Noua Ordine Mondiala -> http://www.fara-secrete.ro/joe-biden-vicepresedintele-american-din-administratia-obama-face-apel-pentru-nevoia-crearii-unei-noi-ordini-mondiale-cum-se-dau-de-gol-nemernicii-astia.

In Octombrie 2013 ca si chinezii, aliatii imperialistilor americani, fac si ei aceeasi propaganda cu privire la Noua Ordine Mondiala, avand ca “argument” evitarea crizei financiare din SUA. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/china-face-apel-pentru-o-noua-ordine-mondiala-aceasta-fiind-singura-solutie-pentru-a-nu-mai-fi-probleme-pe-planeta.

Guvernul Masonic al Frantei doreste din ianuarie 2018 toti francezii sa aiba un microcip implantat in palma!
Pretextul este “protectia impotriva fraudei de identitate”! Mai multe puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-masonic-al-frantei-doreste-ca-toti-francezii-sa-aiba-un-microcip-implantat.

Intr-un articol publicat in publicat in Martie 2012 pe site-ul beforeitsnews.com[1] si tradus in romana de site-ul prietenei mele cocoon.ro[2] aflam niste informatii socante din spusele unei femei cu care a fost implatat impotriva vointei sale:

“O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului.

Un om care poarta asemenea dispozitiv nu va mai avea libera alegere asupra gandurilor si actiunilor sale, va fi ca o masinarie teleghidata de altii, programata pentru consum, pentru a ucide, pentru a fi la dispozitia permanenta a sistemului, adica un robot. Oricand acesta va vrea sa se revolte, va fi eliminat, iar cand cineva din sistem va avea nevoie de organele sale, le va “darui”. Oamenii controlati cu microcip s-au mai plans ca aud voci naucitoare in cap, de sunete insuportabile in ureche care ii scoteau din minti si ii provocau sa execute anumite ordine.

Acum intelegeti cum se efectueaza si acele atacuri armate si crime prin scoli?
Exista si tehnologia SMD, adica chipuri care pot fi vizibile doar la microscop, iar cele mai mari le poti lua cu penseta.”[1][2]

Potrivit site-ului de stiri conspirationiste beforeitsnews.com[1] un pastor crestin din America a primit cu mare bucurie microcip-ul
“Obamacare” si acum se lauda cu asta in fata enoriasilor sai desi ar fi trebuit sa-l respinga cu vehementa. John MacArthur sustine in fata enoriasilor ca:

“poti fi salvat dupa ce primesti insemnul”

Iluminati aleg preoti si alte persoane de acest fel care sint de o mare incredere in fata oamenilor naivi deoarece acestia au influenta de a determina pe oamenii care nu prea gandesc sa faca lucruri pe care apoi sa le regrete.

Urmariti video’ul de mai jos

Sursa: http://www.zapperastro.ro/fenomenul-reptilian/un-pastor-crestin-din-america-primeste-microcip-ul-obamacare-pe-care-il-lauda-in-fata-enoriasilor-sai-poti-fi-salvat-dupa-ce-primesti-insemnul-asta-sustine-el-in-fata-enoriasilor/

Advertisements

7 responses to “Un pastor crestin din America primeste microcip-ul Obamacare pe care il lauda in fata enoriasilor sai! “Poti fi salvat dupa ce primesti insemnul” asta sustine el in fata enoriasilor!

 1. Buna ziua, ati verificat sursele stirilor? Altfel facem dezinformare…
  Cel putin cea referitoare a “copiilor nou nascuti carora li se pune chipul fara ca parintii sa stie” pare a fi falsa. Apoi mergeti la o a doua care citeaza aceeasi sursa… Din pacate aici m-am lasat de citit.

 2. Nu va mirati prea tare ,ca majoritatea pastorilor si dintre cei romani din America sunt masoni Msunt miliardari ,sunt bogati au si dau bani grei sa ajunga in guverne s-au in formatiuni politice sa ii coduca pe crestinii naivi si orbi in sistemul lumesc, odata ce au introdus si brazi impodobiti de craciun in biserica Lui Hristos e clar ca ei sunt condusi de zeii pagani si de idolii acestei lumi si se cred foarte importanti ca au facultati si doctorate si se folosesc de ele pentru ai manipula pe crestinii care nu au Duhul Sfant si care inca sunt in organizatiile lor ca formatiuni de cult.In toate bisericile unde sunt doi s-au trei pastori sunt dezbinati unii impotriva altora majoritatea pastorilor se cearta si isi fac biserica lor proprie cu pareri diferite .Bisericile de azi nu au CIP dar au ura si in loc sa se uneasca pentru pace si armonie se dezbina in cearta si se urasc unii pe altii. Bisericile romane din America au introdus idolatria ,ura si dezbinarea si in bisericile din Romania, feriti-va de toate doctrinele ,indemnurile ,profetiile ,ajutoarele ,etc.ce vin din America ,acolo este Capul Sarpelui (toate rautatile si ura si lacomiile si modernismul e diavolul cel vechi )care in curand v-a fi zdrobit de Dumnezeu .
  Cand e haos in biserici si doctrine ,e sfarsitul lumii acesteia .Cipul nu te indeamna sa pacatuiesti caci si fara CIP de mii de ani oamenii au ascultat mai mult de diavol decat de Dumnezeu si au fost supusi Maniei Lui .
  CIP-ul este doar o metoda noua a diavolului de a corupe umanitatea,dar el si fara CIP isi corupe pe adeptii lui care ii slujesc in orbire nu CIP-ul te duce in IAD ,ci NECREDINTA SI PACATUL .
  Nu va temeti ,voi toti cei care Il iubiti pe Isus Hristos ,Supuneti-va Lui Dumnezeu cu incredere si diavolul v-a fugii de la voi.
  IACOV 4:7

 3. Nu toate stirile sunt adevarate . Cred ca e mai important sa ne pocaim si sa nu privim in stanga si in dreapta . Mai ales sa citim lucruri care sunt scrise de cine sti ce oameni . Nu tot ce zboara se mananca . 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s