Gandul de dimineata 6 Ianuarie

658x0_love-sunset„Dragostea”

Un proverb olandez spune: Dragostea nu poate veni numai dintr-o parte. Dacă este vorba despre dragostea omenească, este poate aşa. Din păcate, cuvântul dragoste a fost atât de mult devalorizat în zilele noastre, încât sub influenţa „noii morale“ se înţelege prin dragoste numai satisfacerea plăcerilor. Mulţi oameni vorbesc şi cântă despre dragoste, dar nu ştiu de fapt ce este adevărata dragoste.

Cât de minunată este dragostea divină! Ea vine din inima de Tată a lui Dumnezeu, chiar şi spre cei care Îl resping. Oamenii păcătoşi nu au pentru Dumnezeu decât răceală şi duritate. Dar El Şi-a dovedit totuşi dragostea Sa: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică“ (Ioan 3.16). Aşa cum razele de soare topesc zăpada, tot aşa, dragostea lui Dumnezeu topeşte cea mai dură inimă. Aşează-te în razele acestei iubiri şi ele te vor încălzi. Atunci vei recunoaşte vina ta înaintea lui Dumnezeu şi vei vedea că Dumnezeu în dragostea Sa L-a dat pe Fiul Său ca ispăşire pentru păcatele tale. Cine Îl acceptă în credinţă pe Domnul Isus şi lucrarea Sa, va fi salvat.

*Şi dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi şi a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispăşire pentru păcatele noastre. 1 Ioan 4.10*

de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s