Fotografia prin care Dumnezeu a raspuns rugaciunii unei mame

article25344151a71c4e900000578636_634x418_400„De departe, acesta este cel mai uimitor exemplu al dragostei lui Dumnezeu și cea mai grozavă intervenție divină pe care am experimentat-o. Nu sunt în stare să exprim în cuvinte ceea ce simt”, spunea Michelle Simmons, după ce a văzut poza făcută de cei de la Associated Press.

Jurnaliștii pregăteau un articol despre gerul care a lovit zilele acestea Statele Unite, iar una dintre pozele realizate era cu un om la străzii care încerca să se încălzească lângă o sursă de canalizare stradală în orașul Washington. Puțin însă știau ei că la sute de kilometri depărtare, în orașul Greece, din New York, cineva se ruga cu mare ardoare pentru acest om.
Nick Simmons, 20 de ani, a fost văzut ultima oară în noaptea de Revelion, când și-a lăsat portofelul și telefonul, a ieșit din casa părinților și nu s-a mai întors. Familia a apelat imediat la poliție, dar polițiștii nu au reușit să facă nimic, din moment ce Nick nu își folosise nici telefonul și nici cardurile bancare prin care ar fi putut fi localizat, scrie CNN.
Fotografia a fost folosită de cei de la USA Today și familia lui Simmons l-a recunoscut. Familia a luat legătura atât cu redactorul care a scris reportajul din USA Today, cât și cu foto-jurnalista de la AP care a făcut fotografia, scrie Daily Mail.
Familia a anunțat, de asemenea, poliția locală, care a luat legătura cu poliția din Washington pentru a-l ridica pe băiat. Acesta a fost transportat la spital, de unde avea să îl ridice familia. Deși încă nu se știe de ce Nick a plecat în acea seară de acasă și cum a ajuns în Washington, mama sa și-a exprimat recunoștința pe Facebook că acesta a fost găsit: „Ar fi trecut luni de zile fără niciun semn despre unde se află. Băiețelul meu arată atât de pierdut și îmi voi petrece restul vieții încercând să îl fac să se simtă bine”, citează Fox News.

„Este un adevărat miracol ce s-a întâmplat”, este de acord și sergentul David Mancuso, de la poliția din Greece, care s-a ocupat de caz. Fotografia respectivă a fost singura aleasă dintr-un total de 126 de fotografii făcute pentru reportaj.

Sursa: http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Fotografia-prin-care-Dumnezeu-a-raspuns-rugaciunii-unei-mame-13273.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s