Gandul de dimineata 11 Ianuarie

iubire-intre-frati-7498„Copilașii”

Prin credinţa în Fiul lui Dumnezeu, omul primeşte viaţa veşnică şi astfel este cuprins în marea familie cerească. Aşa cum în viaţa naturală un nou-născut este mai întâi un „copilaş“, tot aşa este şi la începutul credinţei. În măsura în care cel care a crezut cunoaşte Persoana minunată a Mântuitorului, intervine creşterea duhovnicească, iar din copilaş ajunge „tânăr“ şi apoi „părinte“.

Copilaşul în credinţă posedă partea minunată că Îl cunoaşte pe Tatăl. Ce bucurie pentru inimile celor care ştiu că au în cer un Tată, care îi iubeşte şi care Se gândeşte permanent la ei! Tatăl ceresc este Stăpân peste toate lucrurile (necazuri, încercări, dureri, lipsuri), însă toate acestea lucrează spre binele celor credincioşi.

Aceasta este partea tuturor oamenilor, care au venit la credinţă şi au intrat în legătură cu Mântuitorul. Ei au primit o altă natură, natura divină. Iată ce lucruri măreţe dăruieşte Domnul Isus unui „copilaş“ în credinţă! Domnul vrea ca aceşti copilaşi să-L cunoască pe Tatăl, de aceea spune: „Cine M-a văzut pe Mine, a văzut pe Tatăl“.

Şi chiar dacă greutăţi vor bate la poarta unui astfel de copilaş în credinţă, el poate fi fără teamă, căci are un Mântuitor care a promis că va fi cu el tot timpul.

*… V-am scris, copilaşilor, fiindcă aţi cunoscut pe Tatăl.

1 Ioan 2.13*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s