Sa scoateti lumea din voi!

godong-muslim-man-praying-in-the-desert-sebha-ubari-libya-north-africa-africaUndeva, în nisipurile Galileii, a venit un Om cu haina dintr-o bucată şi sandalele din piele de cămilă. Cu faţa arsă, cu buzele uscate, fără adăpost, fără traistă şi fără pungă. Fără sabie, fără armate, fără posesiuni. “Voi trebuie să fiţi diferiţi” a strigat vocea care a schimbat istoria planetei. “Sunteţi în lume, dar nu ca ei! Lumea cere dinte pentru dinte, Eu vă spun: nu vă răzbunaţi! Lumea promovează ura, Eu dragostea. Lumea promovează divorţul, Eu unitatea până la moarte. Lumea promovează întunericul, Eu lumina. Lumea promovează lălăiala în rugăciune, Eu nu cer bolboroseală de cuvinte. Lumea promovează prostituţia, eu castitatea. Lumea pune preţ pe trup, Eu pe suflet. Lumea se teme de moarte, Eu am venit să o înving. Cu-o Cruce!”
 
Să scoateți lumea din voi în 2014! O biserică ce se amestecă cu lumea promovează o altă Biblie, un alt creștinism, un alt Dumnezeu. Fără lume, în adunare atingem obrajii înlăcrimați ai Domnului. Cu lumea la pachet suntem suflete preacurvare, spune Iacov, fratele Domnului Isus. Cine savurează lumea nu gustă Cerul! 
 
 “Nu mă rog să-i iei din lume” a strigat Mântuitorul spre Tatăl din Ceruri, “ci să-i păzești de cel rău!” Veți trăi în lume, dar protejați! Nu vă temeți, Hristos în voi e mai mare ca lumea. Îndrăzniți, El a biruit-o!

Trăiți în 2014 ca Isus Hristos! Și toată viața! Se poate. A demonstrat-o Petru, Pavel, Ioan, Apostolii, Timotei, Sila, Barnaba, Fivi, Eunice, Tabita, Dorca, Aquilla şi Priscila, Tit, Epafrodit, Onisim… Milioane de creştini, în ultimii 2000 de ani. Care este cheia succesului lor? N-au adus lumea în biserică, dar au dus biserica în lume! 
 
Acum duceți-va şi faceți ca ei!
Articol scris de Nicolae Geanta
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s