Ganduri despre trezire spirituala

multime.jpg w=604Fie că va avea loc în viaţa personală a credincioşilor, fie în biserică, fie pe câmpul de misiune, avem nevoie de trezire. Avem nevoie urgentă de trezire! Avem nevoie disperată de trezire!

Trezirea spirituală este manifestarea gloriei, a puterii şi a binecuvântărilor Fiului lui Dumnezeu printre credincioşii Săi.

Trezirea este, la urma urmei, Cristos Însuşi văzut, simţit, auzit, viu, activ, mişcându-Se în şi prin Trupul Său de pe pământ.

Trezirea nu este ceva emoţional sau extatic, ci este, mai degrabă, invazia cerului care aduce în oameni o reverenţă conştientă față de Dumnezeu.

Te vei ruga: „Trezeşte-mă!” şi-ţi vei deschide apoi întreaga fiinţă pentru Duhul trezirii? Nu da odihnă trupului tău până când nu vei pe deplin umplut cu binecuvântările pe care Dumnezeu abia aşteaptă să le reverse peste fiinţa ta!

Trezirea este acea lucrare stranie şi suverană a lui Dumnezeu prin care Îşi vizitează poporul, restaurându-l, reanimându-l şi odihnindu-l în plinătatea binecuvântărilor Sale.

Când Dumnezeu pătrunde în viaţa unei comunităţi nimic altceva nu mai contează în afară de Persoana Domnului Isus, de gloria Lui şi de Numele Lui – Stephen Olford.

Sursa: http://gtgospel.wordpress.com/2013/03/14/ganduri-despre-trezire-spirituala-24/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s