Lucruri de facut in timp ce esti singur(a)(single)

tumblr_luhbg6baoj1r183mao1_500_largeA fi singur(ă)(single) nu e o boală,  este o oportunitate pentru tine în a crește, învăța și experimenta viața într-un mod în care nu vei mai putea atunci cand te vei căsători.

Lucruri pe care le poți face când ești singur(ă):

1. Fi tare în credință

Clădește-ți credința pe o fundație care nu poate fi dărâmată, indiferent de situațiile care le confrunți. Acest lucru nu îți va aduce pace doar în perioada în care ești singur(ă), ci te va ajuta în călătoria descoperirii persoanei alături de care îți vei petrece tot restul vieții. Nu îți schimba convingerile în funcție de persoana pe care încerci să o impresionezi. Această tactică se va întoarce mereu cu o suferință îndelungată.

2. Fundamentează-ți propria identitate

Trebuie să știi cine ești înainte de a explica altcuiva acest lucru. Fi încrezător în scopul tău, în trupul tău, în identitatea ta și în alegerile tale. Relațiile nu îți repară problemele de identitate, dar pot fi adăugate ca bonus la cine ești ca persoană.

3. Concentrează-te pe școală sau începutul unei cariere.

Acum ai foarte mult timp la dispoziție. În loc să te bălăcești în singurătate, FĂ CEVA PENTRU TINE! Pășește afară din casă și ia maturitatea de coarne. Începe să-ți construiești viitorul în loc să visezi la acesta!

4. Învață să fi independent(ă) până va fi nevoie de altceva

Nu e nimic rău în a aspira să fi casnică sau un tată care lucrează de acasă. Dar, din moment ce aceste oportunități nu intră în discuție acum, trebuie să te asiguri că faci tot ce poți pentru a funriza necesarul pentru tine, pentru viitoarea familie și viitoarele aspirații. Nu trăi de pe o zi pe alta! Planifică-ți viitorul și privește la oportunitățile ce îți stau în față. Ești dator să te maturizezi în toate lucrurile.

5. Încetează să te mai întălnești cu persoanele care știi că nu sunt potrivite pentru tine

Când ești singur, stai departe de ieșirile fără rațiune. Dacă știi că nu sunt genul tău, nu oferi timpul tău prețios. Tot ce vei face va fi să rănești și eventual să îți rănești propria inimă. Încetează în a te mai întâlni cu persoane nepotrivite, ci concentrează-te în a deveni persoana potrivită.

Sursa: http://vesperblog.wordpress.com/2014/01/13/lucruri-de-facut-in-timp-ce-esti-singurasingle/#more-354

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s