Cazul pastorului BLAGA ADRIAN TRAIAN si a fiului acestuia nu a fost inca solutionat!

Untitled-8_9bee74Chiar dacă în ultimele zile în presă au apărut tot mai multe indicii care duc spre varianta unei crime urmată de sinucidere, procurorii care se ocupă de cazul pastorului Adrian Blaga şi a fiului său Timotei, susţin că acest dosar încă nu a fost finalizat. Dovezile adunate sunt încă în analiză – anunţă crminaliştii.

Un ziar din Satu Mare publica ieri un material prin intermediul căruia anunţa că moartea bistriţenilor Adrian şi Timotei Blaga este pe cale de a fi elucidată, procurorii având primele concluzii din acest dosar. Toate informaţiile şi dovezile indicau că ar fi vorba despre o crimă cu sânge rece, urmată de o sinucidere.

“Urmare a apariţiei articolului  intitulat „ Crima de la Aciua a fost rezolvată”  în cotidianul Gazeta de Nord Vest  din data de 13 ianuarie 2014, raportat la interesul pe care îl prezintă  acest dosar, aducem la cunoştinţa  opiniei publice  faptul că, dosarul  având ca obiect moartea pastorului BLAGA ADRIAN TRAIAN şi a fiului acestuia  nu a fost încă soluţionat, în cauză urmând să se dispună în continuare administrarea de probe pentru justa soluţionare a cauzei”, se arată într-un comunicat remis presei de către prim-procurorul Marinela Pop de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s