Gandul de dimineata 19 Ianuarie

2-femei-stil-militar„Să întoarcem foaia!”

Într-o localitate avusese loc o evanghelizare. Acolo s-a vestit cu multă claritate mântuirea prin credinţa în Hristos. La scurt timp, două femei vorbeau împreună despre cele ce auziseră. Femeia credincioasă o îndemna pe prietena ei să-L primească pe Mântuitorul ca Domn al vieţii ei. Cealaltă femeie spunea: „Da, am remarcat că trebuie să întorc o nouă filă în cartea vieţii şi să fac un început nou“. – „Dar eşti sigură că nu ai ajuns la ultima filă a cărţii vieţii tale?“, întrebă femeia credincioasă. S-a făcut o linişte deplină; la aşa ceva nu s-a gândit.

Întrebarea este valabilă şi pentru noi. Este o mare greşeală să neglijăm o decizie pentru viaţa viitoare. Dumnezeu ne-a permis fiecăruia dintre noi să auzim vestea cea bună. Orice amânare poate fi un prea târziu. Orice gând că mâine vom întoarce foaia vieţii nu este înţelept. Nu ajunge să întoarcem foaia, ci trebuie să clarificăm trecutul şi viitorul. Toate păcatele noastre din prezent, trecut şi viitor, Mântuitorul vrea să le ierte, dacă credem în El. Un astfel de om a întors foaia vieţii sale. De acum înainte, el va trăi prin credinţa în Mântuitorul.

*Şi nu ştiţi ce va aduce ziua de mâine! Căci ce este viaţa voastră? Nu sunteţi decât un abur, care se arată puţintel, şi apoi piere. Iacov 4.14*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s