Gandul de dimineata 21 Ianuarie

operatorii-de-telefonie-mobila-vor-tarifa-nediferentiat-apelurile-in-retea-si-cele-din-afara-retelei-221349„Rețeaua”

Ne-am obişnuit cu toţii cu aceste aparate tot mai mici şi tot mai performante. Este vorba despre telefoanele mobile. Cu ele se poate telefona, se pot trimite sau primi mesaje, chiar şi fotografia. Unele vieţi au fost salvate cu ajutorul unui semnal de alarmă. Cine îşi cumpără un mobil nou, trebuie să se decidă pentru o anumită reţea, deoarece altfel nu poate folosi telefonul său.

Doresc să vă vorbesc însă de o altă reţea, şi anume rugăciunea. Pentru aceasta nu este nevoie de niciun aparat tehnic, nici de acumulator, nici de turnuri de emitere. Dar poate replicaţi: La mine nu funcţionează! Cine foloseşte un telefon mobil, trebuie să ţină seama de anumite reguli, altfel nu funcţionează. La fel este şi la Dumnezeu: cine doreşte să-L folosească doar în caz de nevoie şi apoi Îl acuză că permite acel lucru sau acela, nu a înţeles cine este Dumnezeu şi nu va primi niciun răspuns.

Dumnezeu este atotputernic, El este Creatorul universului şi al tău. Noi Îi datorăm mulţumire pentru tot ceea ce primim zilnic de la El. De fapt, noi nici nu putem cere nimic. Deoarece El ne-a creat, Îi aparţinem cu totul Lui. Dacă Îi lăsăm Lui acest drept de a îngriji de noi, atunci vom avea mereu la dispoziţie această reţea a rugăciunii.

*Adu ca jertfă lui Dumnezeu mulţumiri şi împlineşte-ţi juruinţele făcute Celui Preaînalt. Cheamă-Mă în ziua necazului, şi Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi!

Psalmul 50.14,15*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s