Viata din pragul mortii

taylor2_400„Te-ai rugat, te-ai închinat, ai citit Biblia sau ai lucrat recent pentru Dumnezeu? Dacă nu, ridică-te și fă acest lucru acum!” Acest mesaj poate fi considerat banal, nu însă și atunci când este scris de o fetiță de 12 ani cu scopul ca el să fie citit 10 ani mai târziu. Taylor Smith este autoarea, dar și destinatara scrisorii pe care nu o va mai citi niciodată. O moarte fulgerătoare a pus capăt proiectelor ei de viață.

La două săptămâni de la decesul ei, în urma unei pneumonii, părinții i-au găsit scrisoarea printre lucrurile personale, menționează Huffington Post. „A fi deschisă de Taylor Smith, la 13 aprilie 2023″, era notat pe plicul scris în aprilie 2013. Taylor ar fi avut atunci 22 de ani.

În scrisoarea sa, Taylor își adresa întrebări într-o perspectivă îndepărtată. Era extrem de interesată de evoluția ei în următorii 10 ani, de viitoarea ei situație școlară și de relația ei cu Dumnezeu.

„Dragă Taylor, cum mai merge? Viața era destul de frumoasă acum 10 ani. Primești aceste felicitări cam târziu, dar ți le-am scris foarte devreme. Felicitări pentru absolvirea liceului. Dacă n-ai terminat liceul, ar fi bine să te întorci la învățat… În momentul când îți scriu aș vrea să devin avocat. (…) Nu uita că au trecut 10 ani de când ți-am scris aceste rânduri. Probabil multe lucruri s-au întâmplat. Și bune, și rele. Însă nu uita că fac parte din viață și trebuie să le faci față.”

Cu scrisoarea în mână, tatăl lui Taylor a declarat că fiicei lui „îi plăcea să facă lucruri ciudate… Faptul că a scris această scrisoare nu a fost o surpriză, însă ceea ce a scris a fost.” Pentru el, scrisoarea nu face decât să ilustreze genul de persoană care a fost Taylor: plină de viață, de dragoste pentru cei din jurul ei și pentru Dumnezeu. „Tatăl ei a spus că ceea ce a făcut-o atât de specială a fost faptul că a avut înțelepciunea unui adult, dar credința unui copil”, a afirmat și mătușa fetei.

Sursa: Semneletimpului.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s