Cel mai tanar primar din tara isi conduce comuna cu rugi catre Dumnezeu. Cu ce mesaje intampina vizitatorii

UntitledPaul Știr este la 25 de ani cel mai tânăr primar din România, iar după aproape doi ani de mandat a aflat secretul administrației locale. „Nimic fără Dumnezeu” este principalul moto după care se ghidează în luarea tuturor deciziilor de la Primăria comunei Căianu-Mic, în fruntea căreia se află. În plus, ca să fie clar pentru toată lumea, această cugetare cu însemnătate religioasă a fost scrisă pe toate plăcuțele de la intrarea în localitățile din comună, cu acordul Consiliului Local.

„Eu cred că sintagma “Nimic fără Dumnezeu” ar trebui să o purtăm fiecare în inimile noastre, în fiecare zi și atât în politică, în administrație, în viața noastră personală, în gospodăriile noastre proprii, eu așa simt, așa cred, așa am făcut până acum. Dacă în toate lucrurile îl vom pune prioritar pe Dumnezeu cred că lucrurile vor merge bine, pentru că nu poți să pornești la drum, să îți propui să faci ceva dacă nu ceri ajutor din partea Divinității. Cred că orice creștin gândește ca mine”, a explicat primarul Paul Știr motivul pentru care apare acest mesaj la intrarea în comună.

Cel mai tânăr primar din România recunoaște că a fost acuzat în mai multe rânduri că a încercat să atragă creștinii de partea lui, să transimtă un mesaj celor care nu sunt de confesiunea lui, tocmai prin acest moto.

„Într-adevăr a fost o chestie personală, o chestie de suflet pe care eu am simțit-o la momentul respectiv. Poate unii vor considera că am dat dovadă de fariseism ca să atrag creștinii de partea mea, sau ca să scot eu în evidență credincioșia mea. În orice lucru și indiferent de confesiunea pe care noi o avem, în momentul în care ceri ajutor din partea Divinității, lucrurile vor decurge normal și vor intra pe făgașul dorit de fiecare”, a mai adăugat primarul comunei Căianu-Mic.

Paul Știr își pune toată încrederea în Dumnezeu, mai ales când are de luat decizii pe plan administrativ.

„Dumnezeu a fost de partea mea, de partea comunei Căianu-Mic în tot ceea ce s-a făcut până acum”, a menționat Paul Știr.

Sursa: Voceatransilvaniei.ro

Advertisements

2 responses to “Cel mai tanar primar din tara isi conduce comuna cu rugi catre Dumnezeu. Cu ce mesaje intampina vizitatorii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s