Gandul de dimineata 31 Ianuarie

intoarcerea-anei-ana-ivanovic-o-elimina-pe-serena-williams-inca-din-optimile-ao-3611-970x440„Refugiul Anei”

Fericirea căsniciei Anei a durat doar şapte ani. Însă Ana nu s-a lăsat doborâtă de o inimă întristată. Cu siguranţă, s-a lăsat încurajată de cuvintele care spun că Domnul „tămăduieşte pe cei cu inima zdrobită şi le leagă rănile“ (Psalmul 147.3).

Când unitatea unui cuplu este zdrobită, ceea ce rămâne este doar o persoană singură. Persoana care a rămas nu va mai fi niciodată aceeaşi cu cea care a fost înainte. Ana, însă, şi-a găsit refugiul la Dumnezeu, dedicându-şi viaţa pentru a-i sluji. Ana a acordat prioritate lui Dumnezeu şi lucrării Sale.

Când o văduvă are curajul să uite trecutul, când nu este dependentă de amintiri pentru a fi cu adevărat fericită, când îndrăzneşte să înfrunte atât prezentul, cât şi viitorul împreună cu Dumnezeu, o pace supranaturală îi umple inima. O astfel de persoană poate aduce mângâiere şi altora, care sunt îndoliaţi şi au probleme.

Ana a fost preocupată cu lucrarea lui Dumnezeu, vorbind tuturor despre Isus. Uşa fericirii ei s-a deschis spre cei din jur. Dar a ta?

*Rămasă văduvă şi fiind în viaţă de optzeci şi patru de ani, Ana nu se depărta de Templu, şi zi şi noapte slujea lui Dumnezeu cu post şi cu rugăciuni. Luca 2.37*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s