Gandul de dimineata 3 Februarie

646x404„Drumul care coboară”
Famenul etiopian venise la Ierusalim să se închine Dumnezeului lui Israel. Însă acolo nu a găsit ceea ce ar fi putut potoli setea sufletului său. Ierusalimul nu mai era cetatea unde putea fi văzută slava lui Dumnezeu. La Ierusalim stăpânea religia, iar Hristos nu mai era acolo. În cetatea sfântă predominau datini, tradiţii, dar lipsea Mântuitorul.
Iată de ce famenul etiopian cobora, în plan spiritual, cu o inimă goală pe un drum pustiu! Însă Dumnezeu este deasupra tuturor lucrurilor. El a văzut nevoia acestui suflet şi i-a venit în întâmpinare. Dorinţa sufletului famenului a fost satisfăcută din Izvorul apelor vii, care este Domnul Isus Hristos.
Cât de minunat lucrează Dumnezeu pentru mântuirea celor ce Îl caută pe El! De atunci înainte, drumul famenului nu a mai fost pustiu. El a mers pe calea vieţii împreună cu Domnul şi Mântuitorul său.
Cititorule! Dacă nu eşti încă împăcat cu Dumnezeu prin mijlocirea Fiului Său, drumul tău coboară. Acceptă întâlnirea cu Mântuitorul! El vrea să-ţi dea fericire în suflet, bucurie, pace, viaţă veşnică şi să meargă pe calea vieţii cu tine.
*… Scoală-te şi du-te spre miazăzi, pe drumul care coboară spre Ierusalim la Gaza şi care este pustiu.
Faptele Apostolilor 8.26*

de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s