Il iubim pentru ca El ne-a iubit mai intai

adevarul-si-caleaCând iubim o persoana, iubim tot ce îi apartine. De aceea, atât de prețioasă este persoana         Domnului Isus în mintea oricărui credincios, încât ei consideră că tot ce îi aparține are o valoare inestimabilă. „Smirna, aloia și casia îți umplu de miros plăcut toate veșmintele“ (Psalmi 45:8), spune David, de parcă orice veșmânt al Mântuitorului ar fi fost atât de binecuvântat de prezența Sa încât nu se poate să nu-L iubești.

Cu siguranță, orice loc în care au călcat binecuvântatele Lui picioare, orice cuvânt ieșit de pe buzele Lui, și orice gând al Lui descoperit nouă este inestimabil. Și acest lucru se aplică și la numele lui Christos; orice nume al Său este foarte pretios pentru credinciosi.

Fie că este numit Mirele bisericii, Prinț sau Prieten, „Mielul înjunghiat de la întemeierea lumii” (Apocalipsa 13:8), Regele, Profetul sau Preotul, învățător, Șilo, Emanuel, Minunat, Sfetnic – orice nume este ca un fagure de miere, și picăturile care cad din el sunt delicioase. Dar dacă există un nume mai dulce decât oricare altul, acesta este Isus. Isus! Numele Lui este cântat de harpele Cerului.

Dacă există un nume mai încântator și mai pretios, este numele Isus, izvorul tuturor bucuriilor. Este temelia oricărei Cântari a noastre. Multe imnuri încep cu El, și puține sunt cele care sfârsesc fără El. El este suma totală a tuturor bucuriilor. Este muzica pe care sună clopoțeii cerului, un cântec într-un Cuvânt, un ocean de înțelesuri într-o picătură de rostire, un oratoriu solemn din două silabe, o infinitate de osanale veșnice în patru litere.

O, Isus, nume scump nouă 

Cât ne faci de fericiți.

Îi veți pune numele Isus   Matei 1:21

Sursa: Armoniamagazineusa.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s