Teo Palincas participa la Eurovision anul acesta cu piesa “Guess Who I Am”. Vezi in premiera videoclipul piesei dar si ce l-a determinat sa faca acest pas

Da Participam la Eurovision!

Cum de ne-am gandit la acest lucru?
    Am avut timp de un an jumatate o cafenea crestina(fara alcohol,tigari) numele ei era “Arcafe”. Din punct de vedere comercial lucrurile nu sateau prea bine dar am inceput sa facem seri speciale de muzica si discutii unde legam prietenii cu tineri si oameni speciali pentru care ne simteam utili.eurovision_2014_alfitude_comAcolo mi-am deschis ochii catre o alta lume si mi-am dat seama ca Dumnezeu are un plan special si cu oamenii care nu vin la bisericile evanghelice.
   Pe fundalul acelor trairi, Dumnezeu mi-a inspirat piesa “Guess who I am” (care are si un videoclip special  creat de Maghiaristudio) mesajul piesei este mesajul care l-am promovat si-l promovez chiar si acum si aici pe meleagurile Londrei unde locuiesc cu familia de cateva luni,anume ca: “Dumnzeu nu ne trimite pe toti la amvoane sau la microfoane ca sa ne dam acolo cat de sfinti suntem …NU ! Ci mai degraba Dumnezeu se multumeste si se mandreste cu oameni “necunoscuti si straini” care apar fara prea multe aplauze, care stiu pentru ce sunt pe pamant si care e scopul lor in aceasta lume …oameni care in urma lor lasa intrebarea – “GUESS WHO I AM ?!” Oricine poate fi “AGENTUL SECRET” al LUI DUMNEZEU !
  Piesa a fost laudata chiar si de un studio care a colaborat cu artisti precum STING si ADELE(Anglia) dar asta nu inseamna ca va ajunge neaparat printre cele 12 piese finaliste la Eurovision, deoarece in juriu sunt oameni si oamenii au preferintele lor care nu inseamna ca sunt neaparat corecte dar noi suntem “optimsti nascuti din nou” asa ca nu ne facem probleme indiferent de rezultat!
Piesa va aparea in finala sub numele Teo Family sau “Teo Palincas -Guess who I Am” si este interpretata de Teo , Ligia(sotia) si Gabriela(sora), pentru toti acei ce ne vor sustine cu voturi si nu in ultimul rand cu rugaciune!
Piesa va aparea in finala sub numele Teo Family sau “Teo Palincas -Guess who I Am” si este interpretata de Teo , Ligia(sotia) si Gabriela(sora), pentru toti acei ce ne vor sustine cu voturi si nu in ultimul rand cu rugaciune!
Advertisements

One response to “Teo Palincas participa la Eurovision anul acesta cu piesa “Guess Who I Am”. Vezi in premiera videoclipul piesei dar si ce l-a determinat sa faca acest pas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s