Gandul de dimineata 21 Februarie

copil-trist„Intervenția lui Dumnezeu (2)”

Când Thomas a crescut mare, a început să inventeze tot felul de lucruri, ajungând cel mai vestit inventator al Americii. Lista invenţiilor sale este lungă şi se întinde de la becul electric până la efectul Edison.

Ce situaţie interesantă! Acel copil, căruia nimeni nu-i mai dădea nicio şansă pentru viaţă, şi-a pus amprenta asupra civilizaţiei omenirii. La vremea potrivită şi-a împlinit menirea, punând în valoare darurile cu care a fost înzestrat de Dumnezeu. Putem exclama împreună cu psalmistul: „Cât de nepătrunse mi se par gândurile Tale, Dumnezeule!“.

Inima omenească, călcată sub loviturile vieţii, este adeseori ca o piatră. Să nu ne pierdem curajul! Necazurile noastre dau prilejul lui Dumnezeu să-Şi arate îndurarea Sa. În greutăţile şi în îngrijorările noastre, Dumnezeu ne face să gustăm mila şi mângâierile Sale. Greutăţile prin care trecem ajung pentru noi prilejul de a măsura, prin experienţă, înţelepciunea, puterea şi dragostea lui Dumnezeu, pe care învăţăm să-L cunoaştem în mod personal ca pe un Tată plin de grijă.

Dorim ca stăruinţa părinţilor lui Thomas Edison şi rezultatele ei să fie o încurajare pentru părinţii aflaţi în situaţii asemănătoare!

*Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! Ieremia 17.7*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s