Ada Vultur a contractat malaria in Madagascar!

ada vulturAda Vultur , tanara care la inceputul anului a plecat in Madagascar pentru a se implica in lucrarea de traducere a Bibliei s-a imbolnavit de malarie. Membră a Bisericii Baptiste Iris din Cluj-Napoca, Ada Vultur s-a alăturat organizaţiei Wycliffe România in anul 2012. Din august până în decembrie 2012 ea a fost în Anglia la centrul de pregătire Wycliffe – ETP (Programul European de Pregătire), unde s-a pregătit pentru un rol într-un proiect de traducere.

La inceputul acestui an, ea s-a dus în Madagascar, loc unde s-a confruntat cu provocari si situatii deosebite. Una dintre ele consta in faptul ca s-a imbolnavit de malarie, o boală infecțioasă larg răspândită în regiunile tropicale și subtropicale. Între 300 și 500 de milioane de persoane sunt infectate anual; aproximativ 1 – 3 milioane mor în fiecare an, cei mai mulți fiind copii din Africa sub-sahariană. Cele mai grave forme ale bolii sunt cauzate de parazitul Plasmodium falciparum , adica exact parazitul pe care Ada Vultur l-a contractat intr-un sat din zona. Cum se simte si care este starea ei de sanatate ne va spune in editia din aceasta saptamana a emisiunii Agenda Misionara difuzata la Radio Vocea Evangheliei.  Ascultati Agenda Misionara in fiecare vineri la ora 13 si in reluare sambata la ora 10.

Ne rugam ca Dumnezeu sa-i dea Adei multa sanatate si biruinta in lucrare, astfel incat sa o ajute sa fie o binecuvantare pentru poporul malgas si in continuare. Ada Vultur lucreaza impreuna cu fam. Saitis Marcel si Ioana, stabiliti deja in Madagascar.

Vezi si : Ada Vultur se pregateste sa mearga in Madagascar in misiune

Sursa: Danieladelibas.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s