Povestea unei fete frumoase

1779986_1454547304762689_1896273554_nPovestea de fata am auzit-o astazi, iar persoana de la care am auzit-o, spunea ca o stia de la bunicii sai. Si doresc s-o impartasesc cu voi.
S-a intamplat sa-i ia casa foc unei famili, femeia care era acasa cand a vazut flacarile focului s-a ingrozit, caci fetita ei era in casa. S-a dus fuga inauntru casei, fara sa mai tina cont de flacarile care erau, de fum, a luat o patura si si-a acoperit bine copilul si l-a scos afara pe bratele sale.
Fetita a crescut mare si a inceput sa mearga la scoala, moment foarte dificil pentru ea, caci mama ei nu arata prea bine si fetei ii era rusine cu ea, caci nu arata la fel ca celelalte mame.
Intr-o zi fetita si-a intrebat mama: “Mama de ce ai acele cicatrice… de ce arati asa?”
Si mama a inceput sa-i povesteasca: ” Stii cand tu erai mica, casa noastra a luat foc si tu erai acolo, am luat o patura si te-am invelit, de aceea ai chipul acesta frumos.”

Tot la fel, in urma cu aproximativ 2000 de ani, Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a intrat in aceasta “casa”, numita pamant, pentru a-si da viata ca pret de rascumparare pentru pacatele noastre si sa ne scape din focul vesnic si din consecintele pacatului. Acum te intreb, daca ti-e rusine cu El? Daca le spui oamenilor de iubirea Sa si ca mainile Sale au fost strapunse doar ca noi sa dim salvati din focul care o sa-i mistuie pe toti aceia care nu au crezut in salvarea mortii Sale pe cruce si nu s-au pocait de pacatele lor?

Sursa: https://www.facebook.com/VoceaCerului

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s