Biblia salveaza viata unui sofer impuscat cu doua gloante in piept

english-standard-version-bibleUn şofer de autobuz din Ohio aduce mulţumiri lui Dumnezeu, după ce a fost atacat luni dimineaţa. Biblia pe care o ţinea în buzunarul cămăşii a oprit două gloanţe primite în piept, salvând viaţa şoferului şi dându-i mai multă credinţă în intervenţia divină (Christian Post).

Rickey Wagoner, în vârstă de patruzeci şi nouă de ani, nu era în autobuzul său când a fost împuşcat şi înjunghiat de trei oameni. Oamenii au tras trei focuri de armă, din care două au nimerit Biblia, iar altul a nimerit piciorul şoferului.

“Cele două gloanţe au fost oprite de Noul Testament din buzunar”, a declarat sergentul Michael Pauley, din cadrul Departamentul de Poliţie Dayton, pentru Daily News. “Cu siguranţă a fost vorba de un fel de intervenţie în acest incident, deoarece el probabil nu trebuia să fie aici.”

Wagoner lucra la autobuzul său în momentul în care trei oameni s-au apropiat. Unul dintre ei a tras trei gloanţe, care l-au nimerit la nivelul pieptul, dar nu i-au cauzat vătămare fatală datorită Bibliei. Wagoner a încercat apoi să îndepărteze arma de la asaltator, dar arma s-a descărcat, şi un glonţ l-a nimerit în picior. Un alt suspect l-a trântit apoi pe Wagoner în partea stângă a armei cu un cuţit. Wagoner crede că incidentul ar putea fi parte din iniţierea unei bande.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s