Gandul de dimineata 27 Februarie

robert-young-james-bain-2009-12-17-12-14-10„Achitat după 35 de ani”

James Bain a stat 35 de ani nevinovat într-o închisoare din America. Un test de gene a scos în sfârşit la lumină faptul că nu el era făptaşul, care în urmă cu aşa mulţi ani a atacat şi a maltratat un băiat de nouă ani.

Uimitor este faptul că cel achitat nu a nutrit nici amărăciune, nici mânie. El a spus: „Am pus totul în mâna lui Dumnezeu“.

Gândurile mele se îndreaptă spre Golgota. Acolo, Domnul Isus Hristos a fost crucificat nevinovat în urmă cu două mii de ani. Guvernatorul roman, Pilat, şi Irod, domnitorul Galileii, nu au găsit nicio vină în El. Totuşi, Isus a trebuit să moară, pentru că elita religioasă şi poporul au vrut acest lucru. El a fost condamnat la moarte deplin nevinovat. Aceasta este o latură. Cealaltă latură este faptul că Hristos a murit din dragoste pentru noi, pentru a ne salva. De aceea numai prin credinţa în El putem primi viaţă veşnică. Să ne încredem în El şi să punem totul în mâna Lui!

*Pilat … le-a zis: „… nu L-am găsit vinovat de niciunul din lucrurile de care-L pârâţi. Nici Irod nu i-a găsit nicio vină, … n-a făcut nimic vrednic de moarte“. Luca 23.14-15*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s