Femeia

25-most-beautiful-women-fashion-photography-wallpapers-2012-02Femeie înseamnă suflet sensibil, dar nu slab. Îţi acordă încrederea ei pe deplin, fără ezitări, fără condiţii. E gata să înceapă lucruri noi, e gata să iubească. E conştientă de faptul că nu este perfectă şi de fiecare dată uită să se preţuiască la întreaga ei valoare.

Femeia îşî maschează sentimentele şi de multe ori pierde. Dacă a suferit o dată, îşi va pierde încrederea, nu în persoana care a dezamăgit-o, ci în ea.

Dacă iubeşte, o face fără limite; este atât de deschisă încât dacă o provoci, va trebui să o asculţi până dimineaţa.

Ea va ierta, dar nu va uita, nu pentru că nu poate, ci pentru că alege să nu o facă. Femeia se gândeşte de două ori înainte să răspundă, o dată pentru persoana de lângă ea, o dată pentru ea însăşi.

Femeia nu-şi va expune sentimentele decât în momentul în care va fi sigură că nu este rănită, dar şi aşa, tot îşi asumă riscul. Uneori este uşor dezamăgită, însă întotdeauna este o provocare pentru ea să o ia de la zero.

Deşi rănită de multe ori, găseşte puterea de a continua chiar şi atunci când este avertizată că şansele sunt reduse la minimum. Femeia simte când lucrurile se răcesc şi, în ciuda acestui fapt, alege să ofere cât mai mult.

O femeie iubeşte fără să cunoască adâncimile. Doar iubeşte.

Articol scris de Catalina D.

Sursa: Amadeah.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s