Gandul de dimineata 6 Martie

41332873233136022348013782772851-1392036066„Cât de mare este Dumnezeu!”

Dumnezeu este puternic: „Iată că se aude glasul Lui, glasul Lui cel puternic! Daţi slavă lui Dumnezeu, … a cărui putere este în ceruri“. Dumnezeu a chemat odinioară cu autoritate lumea la existenţă şi a stabilit legile naturii. Dumnezeu este înţelept: „La Dumnezeu este înţelepciunea şi puterea; sfatul şi priceperea ale Lui sunt“. Creaţia descoperă priceperea Sa nemăsurată. Circuitele din natură dovedesc că acestea au fost planificate şi realizate de un Creator genial.
Dumnezeu este sfânt: „Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul oştirilor!“. Dumnezeu este complet separat de rău. În cele zece porunci date poporului Israel, Dumnezeu a stabilit măsura Sa pentru bine şi rău. El condamnă pe cel care nu corespunde standardelor Sale. Dumnezeu este dragoste: „Dragostea lui Dumnezeu faţă de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu, ca noi să trăim prin El“. Dumnezeu nu doreşte ca oamenii păcătoşi să piară, ci să fie mântuiţi şi să trăiască veşnic. De aceea a dat din dragoste pe Fiul Său la moarte ca jertfă pentru noi.
Suntem noi dispuşi să recunoaştem autoritatea marelui Dumnezeu-Creator şi să acceptăm oferta Sa de salvare în Isus Hristos?
*Domnul este mare … şi înălţat peste toate popoarele. Să laude oamenii Numele Tău cel mare …, căci este sfânt!
Psalmul 99.2-3*
Articol de la Claudia Darie
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s