Unde esti

unde-estiÎn citirea din Scriptură de săptămâna trecută mi-a trecut privirea şi peste întrebarea adresată omului  în grădina Eden de către Dumnezeu: „Unde eşti?” De câteva zile mă frământă întrebarea aceasta şi mă urmăreşte pentru că într-un fel sau altul este adresată fiecărui om, inclusiv mie. Dorinţa lui Dumnezeu este să realizăm unde ne aflăm pentru că fără asta nu vom putea niciodată să ştim dacă mergem în direcţia bună.

Pentru orice călător e vital să ştie unde se află, dacă vorbim despre soldaţi de exemplu e crucial să îşi ştie poziţia, la avioane sau vapoare iarăşi e cel mai important lucru să se ştie unde se află. Sâmbătă un avion a dispărut de pe radare undeva deasupra Vietnamului. Nu mai ştie nimeni nimic despre el, asta înseamnă foarte posibil, moarte. Dacă un avion dispare de pe radar şi nu mai este văzut, nu se mai ştie poziţia sa atunci nici salvarea acelor oameni nu mai este posibilă.

Revenind la întrebarea lui Dumnezeu pentru om, deci şi pentru noi vedem că are o componentă crucială, primordială şi altele secundare. Una de care ţine salvarea noastră şi altele de care ţine buna noastră vieţuire în viaţa aceasta.

Sursa: Filedinjurnal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s