Vladimir Pustan are nevoie de mine si de tine!

Voi scrie totuşi, câteva gânduri, deşi am încercat să ignor atât luările de poziţie pro cât și cele contra, privitor la această știre care curge pe net de câteva zile bune.

Unul din motivele pentru care am încercat să ignor poziția celor care scriu despre această știre (deși m-am rugat pentru Pustan și familia lui) a fost faptul că aşa cum  spunea fratele Pustan; “cum pot să-și dea cu părerea despre mine și viaţa mea cei care locuiesc la mii de Kilometri?”

 predici-vladimir-pustan5

Apoi care este motivația celor care scriu? Ce îi determină să-şi facă publică opinia într-un caz atât de sensibil? Sper să fie mai mult decât dorința de a face rating, or de-a primi cât mai multe like-uri. Aşa după cum spunea fratele Pustan, oare a ajuns acesta doar o știre?

Rugându-mă pentru el și familia lui, Dumnezeu m-a făcut să înțeleg faptul că, acum este momentul pentru noi toți sa-l ajutăm. Scriind despre el chiar și bine, nu-l ajutăm prea mult. Durerea lui este prea mare, pentru ca noi, prin ceea ce scriem, să putem sa-l mângâiem în aceste momente grele.

Voi care spuneți că îl iubiți și care ați beneficiat de pe urma slujirii lui, lăsați lupta cu cei care-l acuză și luați o zi de post și rugăciune pentru el și familia lui. Numai Dumnezeu poate să ajute pe cineva într-o asemenea situație.

Nu sunt nici pro nici contra, sunt o persoană care doresc să simt cu cei care trec prin asemenea situații. Am trecut și eu prin momente în care mi s-au adus învinovăţiri (în domeniul financiar) și știu ce înseamnă să suferi pe nedrept. Chiar dacă ar fi o suferință pe drept, nu suntem noi cei care să aruncăm cu piatra.

Ascultam aseară un mesaj extraordinar, predicat de pastorul Cristi Barbosu, chiar duminică, cu doar 3 zile în urmă și am fost foarte mișcat. Era chiar acel ceva de care avem noi toți nevoie în aceste momente, când pe net – pe lângă lucrurile bune care se întâmplă – găsim totuşi, mult prea multă vorbire de rău, bârfă şi defăimare. Era vorba despre ipocrizie și judecată.

Click aici pentru a asculta predica lui Cristi Barbosu

Oare câţi dintre cei care îl acuză pe Pustan astăzi, nu au trăit, sau poate încă mai trăiesc în păcat. Nu neapărat același, de care este acuzat Pustan, dar păcatul este păcat. Cel ce nu are niciun păcat să dea primul cu piatra! Apoi, pastorul Barbosu, vorbea despre judecată: Cine are voie sa judece? Când? Cum? M-am gândit ca acest mesaj este perfect pentru toți evanghelicii și nu numai, ci chiar şi pentru situația în care se găsește fr.Pustan. Mesajul este cât se poate de biblic și de clar. Haideți să învățam cum să ne comportam în astfel de situații, ca adevăraţi copii ai lui Dumnezeu.

Intre timp, să ne rugăm cu toată inima, ca Dumnezeu să-i dea fratelui Pustan și familiei lui, puterea necesară, pentru a ieși din această încercare, mai tare și mai puternic pentru lărgirea împărăției Lui Dumnezeu.

Frate Pustan, ne rugam pentru tine și te iubim. God bless you and yours.

Sursa: Family2fam.wordpress.com

Advertisements

16 responses to “Vladimir Pustan are nevoie de mine si de tine!

 1. Vladimir Pustan | 8. Spre cer, prin apa | Ciresarii Tv | 16-martie-2014
  Domnule Vladimir, Domnul sa va binecuvanteze. As dori sa spun doar ca exista posibilitatea sa nu stiti sa faceti diferenta intre un Preot si popa, intre Biserica Lui Cristos si cladirile pline de morti…..dumneavoastra o numiti biserica, atat vroiam sa subliniez.

 2. Vladimir pe care de fapt il chiama IOAN s-a retras a fost dat afara din cult nu conteaza ,CEEA ce doreste el este sa nu aiba o mai mare autoritate peste el.Sa vedem ce se va alege de gruparea lui,Dupa doar cativa ani in care a facut aceasta grupare ciresarii uitati ce s-a intamplat.CIRESARII L-AU PARASIT VAZAND FAPTELE LUI RELE,ma refer la grupul de lauda care il insotea prin turnee.Ati luat legatura cu unul dintre iei sa vedeti ce parere are de PUSTAN?
  Nu cred ca daca va povestea cum seara in constanta el si secretara lui se plimbau simguri pe faleza marii atunci va schimbati parerea de PUSTAN si poate ii spune-ati lui ca asa ceva nu e bine.
  Toti cei care il apara pe PUSTAN e pentru ca au auzit predici frumoase spuse de el dar de fapt NU I-ATI CUNOSCUT TRAIREA LUI DE ZI CU ZI.
  Cei care au fost pe langa el au vazut raul pe care il face si au plecat de au spus mai marilor lui ce face.Acum odata pacatul descoperit ce era sa faca PUSTAN? Ce a facut acum se retrage din Cult ca asa nu mai o sa il ea nimeni la rost.
  Rusine Pustan si sustinatorilor tai,te idolatrizeaza si te sustin in raul facut de tine,trebuie sa te pocaiesti pe ultima banca in biserica asa cum fac toti cei care cad,SI PUSTAN A CAZUT dar noi il punem in frunte in loc sa il ridicam cu rugaciune il ridicam in slavi de nevinovat.
  SPER CA DUMNEZEU SA ARATE IN VIITOR ADEVARUT CURAT SI TOTI SA RAMANA DE RUSINE CEI CARE INCURAJEAZA PACATUL
  Biblia spuen SA PACVATUIM SA SE INMULTEASCA HARUL?
  NU .

  • Domnilor si doamnelor,mentionez ca personal n-l cunosc pe FRATELE PUSTAN, dar il cunoaste D-zeu. Cei ce santeti invidiosi pe un slujitor al lui D-zeu, din cauza ca nu va inzestrat D-zeu cu darul intelepciuni, si darul decoperiri in cuvant, CONDOLEANTE. Frate PUSTAN nici la satinga nici la dreapta, ci numai spre cer, de unde-mi va vani izbavirea ?? de la barfitori ??? NU,NU, NU De la D-zeu. Da fr. PUSTAN nu sant prooroc, dar va avertizez din timp cel putin 25-35 de BISERICI va vor urma exemplul foarte curand,fiind ca multi asa zisi pastori, inca si-n zilele noastre traiesc in bocanci COMUNISTI, salariii de nu iti poti imagina, masini de lux, case uimitoare, din bani saracilor, vaduvelor si orfanilor, si aici in America avem m-ai multe exemplare, nui intereseaza absolut nimic despre starea ta decat, DOUA CONDITIIIIII,,, Nr1. Membru si COTIZATIA LUNARA, daca iai asigurat salarul nu m-ai conteaza, pacate nu se m-ai vad la nimeni. Dea accea sant printre NOI atatia bolnavi si nu putini DORMIM, da e vorba despre noi, ca la noi e problema, IA NU m-ai da bani !!!! sa vezi ce schimbari se fac, cum te viziteaza ca la ORTOHOTI de boboteaza, vine acasa dupa bani. Asa ca azi biserica e o afacere profitabila din punct de vedere financiar.. LUNI e zi libera ca DUMINICA s-au obosit, waaaaa!!!!!!! ce oboseala, anunta progaramele culturale artistice, care m-ai de care, COLETA,,, si anunturi pe 3 saptamani nainte, VINE fr PUIU si ne viziteaza, da asa ie . PUIU nea vizitat dar D-nl NU,NU. Da nu uitati sant, CERSITORI D-LUI, VAGABONZI D-LUI, si LUPII D-LUI. Cersitori vin tot cam pe la 6 luni, au vize fara limite, VAGABONZI D-lui nu sant mebri nicaieri sa nui poti verfica, LUPII, D-lui asa zisi pastori imbracati in piei de oi, Controale peste oamni, la fel ca Comunisti, cersitori la toate programele, salarii lunare, concedii platite, asigurari medicale, si alte distractii, apoi la cafele dupa spatele altora, mese la restaurante si ei nu platesc nici odata, NU sant aberatii, am trait cea ce cititi. TREZESTETE ROMANIA, TREZIRIVA OAMENI BUNI. Cat timp ati alocat azi in citirea BIBLIEI ?? luati in calcul toate aliniatele scrise, totalizati timp irosit cu gunoie, dar haideti la cercetarea scripturilor. ACUM deschideti FILIPENI Cap 4 verstul 13.. POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA NTARESTE. Poti si sa spui azi ??? Si conclud cu EFESENI Cap 6 Versetul 14, Stati gata, avand mijlocul incins cu adecarul, imbracativa cu ravnan imbracati cu platosa, neprihaniri.Versetul 15, avand picioarele incaltate cu ravna evangheliei. Amin,Amin.

 3. Noi toti cei care am cayut fie ca si Pustan fie in alt mod Dumnezeu ne-a dat putere sa ne ridicam,multi din cei care au cazut isi recunosc pacatul si se pocaiesc.
  ATENTIE
  PUSTAN nu isi recunoaste pacatul deci sunt zeci poate sute de probe ,a hotarat mai bien sa faca alta grupare de penticostali decat sa se pocaiasca .
  Ce idei o sa aiba aceasta grupare? Ce spune lumea de acest lucru,unde e iertarea lui PUSTAN ,Cum cineva il acuza cuj uitati ce iese din PUSTAN RAZBUNAREEEEEE
  ASTA FACE PUSTAN SE RAZBUNA pe mai marii lui facandu-si PARTID
  Biserica crestina a la pustan
  Nu ma mir ca oamenii din lume ne judeca.
  Daca pustan isi face maine o religie o sa aiba fanii lui si o sa il urmeze.
  Dar nu cred ca la asta ne-a chemat Cristos
  Daca asa am face toti sa facem fiecare biserica noastra si creyul nostru unde am ajunge?
  PUSTAN A DAT TONUL
  O sa vedeti cate biserici vor urma exemplul lui pustan
  Apoi vine sfarsitul lumii
  Dumnezeu nu va permite asta

 4. Domnul Wladimir Pustean are nevoie de NOI ?….Pentru ca nu are pe Dumnezeu ! Nu il cunosc si nici nu imi doresc, doar citind postarile , si vazind clipul cu demisia lui pubilca mi-am dat seama ca….fum fara foc nu este, mai multa apa in piatra ca smerenie la el, mindria, il copleseste, e doar inceputul ”caderi”. O data in cer in familia lui Dumezeu era un cineva ..una din cele mai frumoase creatiuni Lucifer. si stiti povestea sa dus si a mai prostit o gramada. …Si la penticostali era unul la fel..sa dus , basta …drum bun!..

 5. De unde stii ca nu e vinovat? Crede-ma ca probe sunt dar este intelept ca nu au fost expuse. Gandeste-te cat de mult rau ar fi facut Crucii Lui Christos. Cred ca esti bine motivat si sunt de acord cu tine ca fratele Pustan are nevoie de noi dar nu pentru a-i sustine martiriul ci pentru a se caii si plange pacatul. Domnul sa ne dea lumina.

 6. eu cred ca el are nevoie de Dumnezeu… el urmareste sa isi faca propriul curent al pocaintei moderne, ciresarii…. cu glume, rasete, predici pe placul tuturor, imbracaminte, infatisare etc etc… ce dovada de pocait arata el cu barba aceea??? as vrea sa-l vad pe iosif anca cu asa ceva sau altii?? si va fi problema mare… ca multe persoane si in special tineri vor lasa pocainta adevarata si vor pleca dupa noul conducator unde este permis orice.

  • poarta barba pt ca are o problema dermatologica..il cunosc destul de bine si stiu asta de cel putin 10 ani…nu are voie sa isi expuna tenul :(…deci concluzia…sa nu judecam oamenii dupa aparente …zic…!!!!!

 7. Frate Vladimir,va iubim!!!Chiar daca nu va cunoastem in de’aproape dar sunteti fratele nostru scump si drag!
  Multumesc Domnului pt ca de atatea ori dv ati fost vocea Lui pt mine:).
  Eu nu stiu voi ceilalti care stati pe margine(si poate nu faceti nimic in Via Domnului)cum aveti curaj sa judecati!?

  Eu cred ca cine e din Hristos nu judeca.A dat Domnul cuiva acest “dar”??Domnul e cel care isi va face Numele de Slava!

  Ne rugam pt dv Fr Vladimir!

 8. cand cineva este doborat si cazut ,talharii vin si fura ,ranesc si omoara,dar bunul samaritean stie sa mangaie si sa rdice.intrebarea este ce suntem? talhari sau bunul samaritean?

  • Iulian, de ce nu intrebi aceasta intrebare pe secretara lui Vladimir sau de ce nu iti faci timp sa stai de vorba cu membrii grupului Ciresari? Ai sa te rusinezi singur de intrebarea pusa.
   Tabita, e bine ca te rogi, poate o sa-l insotesti intr-o zi pe Vladimir si cine stie? Poate o sa intelegi mai bine ce inseamna pacatul , chiar asa cum este descris in biblie.Totul este sa ai grija ce te rogi ca poate se implineste.
   Este destul de rusinos de felul in care chemati la sustinerea pacatului in conditiile in care cunoasteti sfintele scripturi. Daca si curvia este ok atunci dupa ce mai avem biblia? care mai sunt atunci poruncile lui Dumnezeu legat de pacat? Ce valoare mai au ele daca putem face ce vrem cu ele? Dar poate asa veti intelege de ce se spune “multi chemati, putini alesi”.

 9. CE UȘOR JUDECÂM CE UȘOR DÂM CU PIATRA CE UȘOR ESTE SÂ VEZI PAIUL DIN OCHIUL CUIVA SI NU VEDEM BIRNA DIN OCHIUNL NOSTRU BINE AR FI SÂ NE UITAM IN CARTEA VIEȚI NOASTRE SÂ CITIM TOATE PAGINILE SÂ NE RUGÂM PENTRU IERTARE TATÂLUI CERESC DOMNUL ISUS NE IUBESTE PE TOȚI NE IARTA ATUNCI CIND UNUL SUFERÂ CADE SA L AJUTAM NU SA L OMORIM REGRET CÂ NU ESTE UNITATE DRAGOSTEA LIPSEȘTE CU DESÂVIRȘIRE

 10. Mai fratilor nici nu mai stii ce sa crezi!Noi toti trebuie sa Il credem pe Domnul si sa ascultam de El.Ar trebui daca fratele Pustan a gresit sa ii para rau sa se caiasca si sa se pocaiasca de faptele lui,ca Domnul sa se indure de el daca e adevarat ce se aude despre el iar daca nu sa il rugam pe Domnul sa ne ierte pe noi care nu am fost acolo si nu stim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s