Pastorul Vladimir Pustan, este sot si tata

vladimir-pustan-ciresarii-7Pentru cei care ați dorit să-l vedeți scos din circuit pe pastorul Pustan, am o întrebare:

De ce continuați defăimarea și răzbunarea împotriva lui? Ați scapăt de rușinea asta, ați mai eliminat un rău dintre voi. Pustan nu vă mai creează rușine, nu vă mai pune în situaţii penibile. Ar fi cazul să vă liniștiți. Dați-mi voie să cred că cei care continuă această răzbunare împotriva lui Pustan, au o problemă mult mai mare decât Pustan. Ceea ce faceți se numește URĂ, iar cei ce urăsc sunt numiți de Ioan, ucigași, iar un ucigaș nu are altă șansă decât iadul.(1Ioan-3-15) Ce bine ar fi să înceapă Cultul Penticostal să pedepsească și ura, care este un păcat atât de mare, să nu mai vorbim de bârfă, mândrie, etc..

Acum, să nu uităm faptul că Pustan este și soț și tată. Chiar dacă în calitate de păstor a făcut greșeli și cei în drept l-au pedepsit, el totuși rămâne soț și tată.

Dacă nu vă pasă de el de loc, vă rog gândiți-vă măcar la cei dragi ai lui, care nu au păcătuit cu nimic, pentru a suferi şi ei. Singurul lucru de care se fac ei vinovați este faptul ca au acceptat să-și împartă soțul, respectiv tatăl, cu alții care nu-l cunoșteau pe ISUS. Oare putem să ne gândim la efortul și sacrificiul mare pe care o femeie, ca soția lui Pustan, a trebuit să-l îndure, pentru ca mii și mii de oameni să poată beneficia de slujirea lui?

Credeți că merită femeia aceasta un astfel de tratament?

Poți tu care judeci atât de aspru, să te pui alături de această femeie?

Apoi ce să mai zicem de copii lui Pustan, câte întrebări fără răspuns or fi având şi ei …

Probabil că de multe ori când tatăl lipsea, fiind plecat în câmpul de misiune, copiii puneau tot felul de întrebări:

“De ce trebuie tata să plece? De ce nu putem sa avem si noi pe tatăl nostru aproape de noi când avem nevoie de el, etc..?”

Şi probabil răspunsul din partea mamei era; el trebuie să meargă să lucreze pentru salvarea oamenilor de la iad.

Care crezi că este acum reacția copiilor? Crezi că mama lor are răspuns pentru ei?

Nu încerc să lucrez la sentimentele oamenilor, dar încerc sa ne fac pe toți conștienți de situația în care se găsește această familie.

Eu nu sunt nici pro nici contra lui Pustan fiindcă nu am destule informații, dar sunt cu toată inima PRO familiei lui Pustan, care nu merită să fie hărţuită şi ridiculizată de unul și altul pe blogurile lor.

Haideți să ne rugăm și să fim alături de această familie, cu toată inima și Domnul ne va răsplăti pentru dragostea noastră sinceră.

Articol de Mike Olari

Citeste mai multe pe : http://family2fam.wordpress.com/2014/03/31/pastorul-vladimir-pustan-este-sot-si-tata/

Advertisements

8 responses to “Pastorul Vladimir Pustan, este sot si tata

 1. Pe primul loc e Dumnezeu si apoi familia .
  Mai presus de sot si tata sa nu uite ca este un slujitor in viia Domnului,un vas de lucru de mare pret pentru Romania.Asa ca nu are voie sa puna familia lui mai presus de slujire ,nu familia il mantuie, ci Dumnezeu.
  Sa nu uite fr.Pustan niciodata ca Dumnezeu e un Dumnezeu gelos de aceea i se aduc acuze si este vorbit de rau (de unii).Caci orice om care este dezamagit provoaca ura si dispret si multi crestini au fost dezamagiti vazand aceste acuze starnite pe situri crestine de cultul Penticostal si nu numai ,caci din cauza familiei si a umblarii lui dupa bani ,lux, averi si altele,cuvantul si lucrarea Domnului e vorbita de rau si hulita.Cu lucrarea Lui Dumnezeu nu se joaca nimeni,nici chiar fr.Pustan si el trebuie sa fie responsabil de jugul la care este supus si sa se pocaiasca impreuna cu toata familia lui .
  2Timotei 3:16. Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
  17. pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.
  Amin!

 2. Sunt de acord ca Dumnezeu trebuie sa fie pe primul loc si apoi familia. Dar exista o diferenta intre Dumnezeu si slujire. Iar intre cele doua se afla chiar familia. Astfel, Dumnezeu pe primul loc intotdeauna, familia si apoi slujirea. Cat despre fratele Pustan… tare as vrea sa stiu cum de avem curaj sa aruncam cu piatra si sa scoatem paiul din ochiul dansului cand noi nu vedem barna noastra???

 3. Prin faptul ca inca il mai ataca…fiecare isi arata bogatia inimii lui…ura si invidia…au uitat k judecator este Dumnezeu. …cultul fura si minte de rupe….nubisi scoate barna din ochi

 4. Nu numai fratele PUSTAN este vorbit de rau,ci toti credinciosii suntem vorbiti de rau!!! Am facut din adunari case de PARADA MODEI!!! Ne este rusine sa mai zicem ca mergem la adunare ci zicem biserica,cu toate ca cunoastem care este biserica!!! Avem foarte multe acuzatii care se scriu la adresa noastra dar nimanui nu-i pasa. Cautam doar sa ne razbunam cateodata unii pe altii dar nu vedem barna din ochiul nostru ci mereu ne uitam la paiul din ochiul fratelui nostru!!!

 5. apropo, ce s’a intamplat cu Pustan? de ce toata lumea comenteaza despre el,?ce greseli, atat de mari, incat sunt de neiertat in fata oamenilor, a facut acest om???ma poate lamuri si pe mine cineva??nu pentru ca vreu sa aud o barfa, dar mi se pare penibil sa dau intr’un slujitor a Domnului, cand e atat de cunoscut. Si daca e cunoscut inseamna ca lumea il apreciaza, si il admira…., care e treaba?

 6. mai parca sinteti niste papagali de tot …. ia mai lasat-l in pace pe valdimir pustan mai bine vati ruga pet el ca domnul sai dea curaj si sa mearga mai departe sa vesteasca vestea buna decit sa il tot criticati si asta nu va spune un pocatit ci char un ortodoxs in persoana am un mare respect pet vladimir pustan rusine sa va fie pet ca in loc sal iubiti si sa va rugati pet el pet ca e fratele vostru de credinta mai mult iii dai cu bita in cap ce rau va facut omul asta …… inca o data rusine sa va fie la toti pet ca il ponegriti pe acest om inca o data rusine sa va fie hal iubire aratati voi fata de aproaptele vostru si culmea este char un frate de al vostru ride pina si satana de voi ce iii faceti lui vladimir pustan iar domnul iisus hristos plinge in cer pet ca in loc sa va mobilizati pet salvarea sufletelor de la iad va scoateti ochii intre voi …………. frate vladimir pustan capul sus si uitate la domnul iisus hristos il ai pe domnul iisus hristos cu tine dai inainte domnul iisus hristos are nevoie soldati ca tine sa duca lupta pet eliberarea sufletelor din mina lui satan si aducerea lor in armata domnului iisus curaj frate pastor vladimir pustan sitn alturi de tine si ma voi ruga pet tine frate chiar daca nu mam intilnit nici o data in persoana si ascult cu mare placere cum domnul va folosete vestind vestea buna la oameni sarmani care sint flaminzi dupa iubire deci curaj frate nu te lasa doborit pet ca in spatele acestui atac de afla satan si asta doreste sa va elimene din cimpul bibliei si sa nu aduci sufletele la domnul iisus hristos

 7. frumos comentariu,din partea unui crestin ortodox!…dragi crestini penticostali si toti cei care aveti curajul de a judeca,uitand ca UNUL singur este judecator:Dumnezeu,luati aminte(sau exemplu)..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s