Gandul de dimineata 7 Aprilie

album_4431_79733„Fapta Mariei”
Numai Maria a făcut ceva pentru îmbălsămarea Învăţătorului, căci celelalte femei au venit la mormânt, cu miresmele pe care le pregătiseră, după învierea Mântuitorului. Fapta Mariei a fost unică în glorioasa istorie a Domnului. Fapta Mariei se leagă atât de mult de moartea lui Hristos, încât oriunde se vesteşte evanghelia, se va vorbi despre ea. Avem aici o împlinire a cuvintelor: „Voi cinsti pe cine Mă cinsteşte“.
Astăzi, şi noi avem ocazia, după ce ne-am întâlnit cu Domnul, să dovedim că Îl iubim într-o lume în care ura şi dispreţul cresc în fiecare zi. Să dea Dumnezeu ca noi toţi, mici şi mari, să ne afirmăm ataşamentul faţă de Persoana slăvită a Mântuitorului, care S-a dat pe Sine la moarte pentru a ne salva sufletele! Pentru a face o astfel de lucrare, inimile noastre trebuie să fie pline de iubirea Sa, să fim preocupaţi cu El, să stăm la picioarele Domnului şi să învăţăm de la El. Acolo, Maria a făcut o lucrare atât de importantă pentru Mântuitorul! Acolo, respectul Mariei faţă de Răscumpărătorul a crescut aşa de mult, încât a putut să-L onoreze într-o ocazie unică! Inima Mariei s-a revărsat în semn de omagiu faţă de Domnul ei.
*Adevărat vă spun că oriunde va fi propovăduită evanghelia aceasta …, se va spune şi ce a făcut femeia aceasta, spre pomenirea ei.
Matei 26.1*

de la Claudia Darie

Advertisements

One response to “Gandul de dimineata 7 Aprilie

  1. Da asa este ,ca dintre toate femeile si aprozii cei mari bisericesti ,barbati si femei din tinutul acela,numai MARIA a primit descoperirea de la Dumnezeu Tatal luminilor ,sa faca acest gest frumos inainte de rastignirea Domnului Isus Hristos ,de aceea a indraznit sa intre in casa aceea ca a avut descoperire Dumnezeiasca. E o pilda a Mantuitorului ,din care trebuie sa invatam ca oamenii trebuie pretuiti cat sunt inca in viata, nu dupa ce au murit ,degeaba mai mergi la morminte sa pui flori ,sa ii cauti prin cimitir ca sa ii plangi ,ca ei nu mai simt nimic ,daca in viata nu ai pretuit si nu ai dat totul pentru fiinta iubita si draga tie , dupa moarte totul e in zadar.De aceea a zis Isus ,sa nu ramana o taina acel gest frumos si sa fie vestit in toate locurile unde se Evanghelizeaza ,ca oamenii trebuie pretuiti cat sunt in viata nu dupa ce mor.
    Dar nu oricine are aceste descoperiri ,ci numai cei alesi de Dumnezeu ,Maria a fost singura femeie din acel tinut care a avut multe descoperiri .Tot asa si azi exista numai anumite femei care sunt ca Maria ,cu adevarat iubitoare de Dumnezeu si care primesc descoperiri duhovnicesti.
    Asemenea femei ca Maria sunt rare in zilele de azi ,poate una la un milion de femei .
    Domnul sa ne binecuvanteze!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s